Administrar


Estadisticas de visitas

CIRER, ELS RENOUS, SON VIDA I EL SOTERRAMENT DEL TREN

grosske | 21 Febrer, 2006 18:23

Qui diu que na Cirer no té sensibilitat mediambiental?. Mentida prodida!. Mirau quina exquisita normativa sobre renous té aprovada per a la urbanització de Son Vida: per a la maquinària que superi els 65 decibelis (un renou més baix que el del trànsit rodat), només es permet de 8 a 18 hores fora dissabtes, diumenges i festius; per a maquinària que generi rmés de 90 decibelis, l’horari permès és de les 9 a les 13 hores i de les 14 a les 18 hores, llevat de dissabtes i diumenges i llevat dels mesos de juliol i agost. Quina extraordinària sensibilitat cap a la siesta, el descans del cap de setmana i els mesos estivals en que un es troba tan bé a l'aire lliure!...

Naturalment, per a la bascurria que viu a Marques de la Fontsanta, Eusebi Estada, Jacint Verdaguer, etc. la cosa és distinta: de 8 a 20 hores i punt, un dia sí i l'altra també. Perdò, m'equivoc, ara, a més, mentres durin les obres de l'estació intermodal, l'horari serà de les 8 a les 23 h!!

No cal dir que, dijous, al Ple, EU-EV presentarà una moció perquè tota Palma tengui la mateixa normativa de renous que Son Vida

Nota: Però la gent que continui votant na Cirer, és tan tan simpàtica!...

Comentaris

 1. Son Vida és Son Vida
  I t'extranya? Son Vida és Son Vida, i els altres se poden conformar amb una videta. Endemés, que aconseguim votant o no votant na Cirer. Quan un és en el poder ha d'escoltar els qui comanden. Està més que demostrat.
  mirollull | 21/02/2006, 18:59
 2. Ben fet
  Be el tema de la normativa, però després també haurieu de demanar que els municipals vigilin el que s' ha de vigilar. Per aquesta barris la seva principal funció és ordenar el tràfic per a facilitar l' accés al col.legi concertat de Santa Mónica. I no veuen si es respecta o no la normativa sobre renous i horaris
  Maria | 21/02/2006, 20:25
 3. Hi ha 2 Palmes?
  Amb aquest govern municipal "popular" es fan més evidents les diferències entre els que tenen doblers i els que no en tenen. La ciutadania ha de tenir els mateixos drets i deures, sense diferències de nivell econòmic. O potser hi ha 2 Palmes?
  Ciutadà de Mallorca | 22/02/2006, 09:30
 4. algún dubte?
  Aquí se pot veure perfectíssimament que es doblers o compren tot... aquest és es problema que tenim amb aquest govern, amb doblers se compren vots, se compra sa justícia, se compra el silenci, se compren es mitjans de comunicació... em de seguir callant encara que no tenguem doblers??
  Tana | 22/02/2006, 10:11
 5. Can amunt i Can avall
  Jo vot per que tornem a l'edad mitja i que es vegin de forma clara i sense embulls les diferencies socials, ja esta be de dir metires i de especular damunt l'igualtat. Aquí d'igualtat res de res... que els de can avall es comprin unes taps per l'oide si volen descansar i punt. Lo que si lleva la son es pensar que aquesta genteta pugui tornar a sortir elegida... be, ens refugiarem en la seva simpatia (sic)
  Miquel | 22/02/2006, 14:45
 6. I en els altres que?
  I ja que hi som, podriem tenir els mateixos serveis en barris com el Terreno? no ens basta amb tenir un nou espai verd-edifici-mirador public (¿¿???!!) ens agradaria un poc de igualdat, que per aqui s'està degradant tot molt ràpid i ja comencen els especuladors a actuar.. Son Vida i el Terreno, trobau les 10 diferències..
  Un que viu a Palma | 22/02/2006, 15:22
 7. vaps
  per cert tu que fas feina a l'ajuntament, que s'ha fet de les VAP? vinga endevinalla, qui recorda el que són?
  Guillem | 22/02/2006, 17:31
 8. Dues Palmes
  Estic content que hi hagi tants de comentaris a aquest article. Jo crec que, efectivament, hi ha dues palmes, a l'hora de fer net, a l'hora de mantenir, a l'hora de tenir cura de la seguretat o dels renous; hi ha dues vares de mesurar, fins i tot, a l'hora d'aplicar la llei i això, realment, és molt indignant
  grosske | 23/02/2006, 07:20
 9. gente de sonrapiña

  No sé si hará unos 10 años cuando andando podía ir hasta el bosque subir una pequeña eleveción de montaña y volver.
  Era una vista maravillosa para todos nosotros.
  Ahora ya no queda nada, hoy me han llegado unos planos de son muntaner que siguen desde son vida donde yo hacia muchisima excursiones y me parece una verguenza. Ruidos medioambientales vale! pero y todo lo que han destruido?

  marga | 11/04/2008, 22:16
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS