Administrar


Estadisticas de visitas

EL NUEVO SIGNO DE LOS TIEMPOS PARA LA IZQUIERDA ALTERNATIVA

grosske | 03 Juny, 2012 17:23

Las palabras de Nuet recién nombrado coordinador de EUiA. Inteligencia, Visión de Futuro y Servicio a la Ciudadanía. Leedlas como quien lee el nuevo signo de los tiempos. Amén:

"A Europa, Espanya i Catalunya les coses estan canviant, hem escoltat als companys de Syriza i Front de Gauche de Grècia i França, les seves experiències ens estan ensenyant molt i ens donen idees noves per canviar i així connectar més plenament amb els nostres pobles. Treballarem amb el Partit de l’Esquerra Europea per eixamplar encara més aquest espai. Sarkozy ja és història i des d’aquí diem: amic Jean-Luc Melenchon, moltes gràcies company! I diem Alexis Tsiripas dóna’ns una gran alegria el dia 17, enterra el bipartidisme grec, colpeja el bipartidisme europeu i obre les finestres d’aquesta vella Europa que necessita una transformació profunda de la forma mercantil i antidemocràtica de ser construïda!

Izquierda Unida va entendre molt bé el missatge amb la creació de l’experiència de l’Esquerra Plural i el seu actual Grup Parlamentari. Aquest és el camí, unitat, lluita i creixement en la gestió de la pluralitat d’aquesta Espanya federal i plurinacional amb la que no ens fa cap vergonya agermanar-nos, aquesta gent a qui cantava Miguel Hernández a Viento del Pueblo. Trabajaremos contigo Cayo, codo a codo, cuerpo a cuerpo, para ampliar el proyecto federal y de transformación rojo, verde y violeta, con lealtad a lo que representas. Contamos contigo, cuenta con nosotros.

Em vull adreçar als companys d’Iniciativa per Catalunya Verds, a la seva direcció i a la seva militància, que també és nostra. Fa 10 anys vam començar a tancar ferides passades i vam començar a transitar per un camí d’unitat que ha portat moltes coses bones a la nostra Coalició conjunta. Vull dir-vos de forma solemne que aquest camí de treballar plegats ja no te marxa enrere i que ja només existeix un camí, el d’anar mes lluny encara.

La 6a Assemblea ha fet una proposta política oberta: Un Procés Constituent d’un Nou Espai Català de l’Esquerra Transformadora, Ecologista i Nacional. Algun titular ha parlat d’una marca que aglutini tota l’esquerra catalana. No volíem dir això, el catalanisme popular, l’ecologisme i la transformació social no tenen fronteres per créixer, però sabem que l’esquerra catalana és plural i respectem profundament les seves identitats per poder col·laborar i dialogar entre elles.

La Coalicó ICV-EUiA s’ens ha quedat petita com instrument i mirant a Europa, mirant al poble de Catalunya i observant les polítiques de CiU i PP, us volem proposar créixer sense límits, no fer volar la imaginació sinó recollir amb més eficàcia les inquietuds i energies de tanta gent, persones, organitzacions i moviments socials i polítics que volen construir amb nosaltres l’alternativa. No partim de zero per sort però com deia abans, amb vosaltres, volem anar més lluny encara".

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS