Administrar


Estadisticas de visitas

ELECCIONS CATALANES: ALGUNES CONCLUSSIONS

grosske | 29 Novembre, 2010 20:57

1.- Catalunya ha girat cap a la dreta i cap al sobiranisme. Si els empresaris li donen permís a CiU per iniciar el camí cap a la independència això seran dues legislatures

2.- El PSOE: peor imposible. Dues legislatures governant amb el tripartit per, un mes abans de les eleccions, dir-li  a l'electorat que acabes de descobrir que això del tripartit és un mal rollo i, indirectament, que no hi ha alternativa real al govern de CiU. Molt engrescador!.  Aquests duen sis mesos que han perdut el Nord.

3.- El PP està encantat d'haver-se conegut i d'haver obtingut el millor resultat de la seva història... però oblida que, en un escenari on ells tenen el millor resultat de la història i el PSC el pitjor resultat de la història, el PP està encara 9 diputats per davall del PSC.

4.- La xenofòbia, tímidament i sota diversos paraigües, avança a Catalunya com a tota Europa.

5.- El model d'Estat constitucional, gestionat pel PSOE i el PP amb miopia i partidisme barato, està cada cop més deteriorat  i no és capaç de donar-li una resposta coherent al "yo me largo" de les comunitats més riques ni al "vull un model coherent" de la resta.  Ai del meu Estat federal, respectuós de la sobirania política de les parts, constructiu i solidari! Quin somni cada cop més llunyà!

6.- El gir a la dreta és, a la fi, alé per a les polítiques neolliberals. Resistència al carrer i a les institucions. Discurs fort, actuar sense vacil.lacions, claredat, contundència... "si la sal no sala, ¿quién la salará?"

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS