Administrar


Estadisticas de visitas

UN IMPOSTOR A CAN BUM

grosske | 24 Novembre, 2010 06:59

He pogut saber que ahir es va presentar als estudis on es produeix Can Bum una persona que es feia passar per mi. No m'estic referint al meu doble habitual sinó a un altre doble que afirmava ser el vertader Grosske, és a dir, n'Eberhard.

Els responsables del programa, en un acte de negligència imperdonable, no varen demanar la documentació a l'individu en qüestió i varen enregistrar un programa que, segons sembla, es vol emetre demà dijous.

Segons apunten les meves fonts, el pretés simple del meu doble va parodiar-me d'una manera particularment patètica i lamentable, fent tonteries una darrera l'altra amb la intenció clara de danyar greument la meva imatge.

Sentint-me absolutament indefens davant aquest nou atemptat a la meva imatge pública, immaculada com una Madonna de Rafael, vull advertir des d'aquí als responsables d'un programa el nom del qual ho diu tot - Can Bum - que no estic disposat a que això sigui Can Bum i que estic disposat a arribar als tribunals per tal d'impedir l'emissió del programa en qüestió.

De fet, ja he demanat cita a l'advocat per d'aquí mitja hora, la qual cosa m'ha obligat - ja començam amb els problemes! - a retrassar mitja hora la cita amb el psiquiatra

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS