Administrar


Estadisticas de visitas

AINA COMAS, COORDINADORA D'EU-EAiV

grosske | 16 Novembre, 2010 21:53

                                                 aina comas ok

Aina Comas, la que tothom mira a la foto,  és la nova coordinadora de Mallorca d'EU-EAiV. Sembla fràgil i ho és com tots ho som d'una o altra manera, però no us equivoqueu. Es ferma com una roca en conviccions, en honestedat en lleialtat i en compromís cap a allò que creu.

I ella creu en moltes coses i, molt bàsicament, en la gent. Filòsofa, màster en cooperació internacional i directora general d'ocupació i formació de l'IMFOF... el seu somni és anar a viure una temporada a Africa, a viure immersa de bon de veres en una realitat de la qual vol aprendre i que, a la vegada, vol canviar

Vos contaré només una anècdota sobre ella. Erem a un poble petitíssim de Kayes (Mali). Passejàvem entre les cases de fang i jo em sentia com el que era en aquell context: un bitxo raro que caminava una mica incòmode davant la indissimulada curiositat de la gent.

N' Aina era tot el contrari. Es sentia a gust i anava a parlar amb tothom i a interessar-se pel que feien amb un llenguatge fet de gests i somriures. Al cap de pocs minuts, les dones del poblat se la disputaven per mostrar-li la roba que cosien o el menjar que preparaven... i la majoria intentava repetir el seu nom A-i-na A-i-na, mortes de rialles davant aquella paraula estranya. I jo mirava i mirava i no em podia avenir

Molta sort Aina, la mateixa que nosaltres tenim per tenir-te de coordinadora

BARRIS EN MARXA: NOU CASAL DE BARRI AL SECAR

grosske | 16 Novembre, 2010 07:24

       casal de barri

Ahir anàrem a visitar les obres pràcticament concloses del nou Casal de Barri de Can Canoves. Fruit de la magnífica restauració duita a terme d'una antiga possessió del Secar de la Real, Can Canaves serà el CINQUÈ equipament inaugurat en aquesta legislatura de crisi al servei de la participació ciutadana: tres Casals de Barri (Ca n'Alonso (al carrer Arxiduc Lluis Salvador), Joan Alcover (al carrer del mateix nom) i el propi Can Canaves als quals s'afegira, molt probablement, un quart - Son Espanyolet - i dos equipaments "de ciutat":  la primera planta del Quarter d'Intendència al carrer dels Socors i la segona planta del mercat del Camp Redó. Tot això per no parlar del milió d'euros invertits en millores als centres existents i dels projectes que deixarem en marxa a Son Dameto, Vivero, Sant Jordi, etc. (igual que Ca n'Alonso i Joan Alcover han estat projectes iniciats en anteriors legislatures)

Un esforç sense precedents però que que només cobra la seva importància si el sumam a canvis polítics com és ara el sistema de gestió dels Casals, la seva apertura cap el barri, el foment del treball en xarxa i del desenvolupament comunitari, etc

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS