Administrar


Estadisticas de visitas

SAHARA SERA A PALMA PAIS CONVIDAT

grosske | 10 Novembre, 2010 20:01

Què podem fer davant la intolerable injustícia que s'està cometent amb el poble saharaui?, davant els assassinats d'innocents? davant la vergonyosa complicitat de França, Espanya i USA amb el Marroc?, davant l'incompliment sistemàtic de les ressolucions de l'ONU?  Idò TOTS i TOTES TOT el que estigui al nostre abast.

Des de l'Ajuntament de Palma i des de la regidoria de Benestar i Participació hem pres algunes decisions:

1a.- Que el Sahara sigui el  "país convidat" de l'Ajuntament el 2011, continuant la línia empresa el 2009 amb Bolivia i el 2010 amb Mali. Això significa un gran esforç de sensibilització que ha d'atravessar des de  les festes populars fins a d'altres esdeveniments ad hoc que ens ajudin a projectar sobre la ciutadania la realitat que viu el poble saharaui

2a.- Incrementar l'esforç financer de l'àrea de cooperació dedicat al desenvolupament del poble saharaui  

3a.- Dur a la consideració del plenari una moció sobre la situació del Sahara que reclami el dret a l'autodeterminació del Sahara i el respecte als drets humans i polítics individuals i col.lectius del poble saharaui

Aviat ens reunirem amb l'Associació d'Amics del Poble Saharaui per concretar el desenvolupament d'aquestes propostes

Ah! ... i, per suposat, tots i totes també intentar participar a les concentracions i manifestacions que s'estan convocant
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS