Administrar


Estadisticas de visitas

HAN NASCUT ELS VERDS DE MALLORCA

grosske | 07 Novembre, 2010 10:58

Els escindits d'EU i Els Verds de Mallorca estan ja en el mateix partit. Un nou partit?. Clarament, no. Són, seguiran sent, Els Verds de Mallorca. El que defineix un partit és la seva estratègia i la seva organització i, en aquest sentit, la cosa no deixa lloc a cap tipus d'especulació

La ideologia i l'estratègia és la dels Verds; la política d'aliances és la mateixa que la dels Verds d'ençà que varen descobrir que l'arbre del PSM donava més ombra que el d'EU; orgànicament seran un partit de Mallorca confederat als Verds de Menorca (com abans); els seus referents estatals seran els mateixos que el dels Verds: la Confederació verda, la plataforma que impulsa Lopez de Uralde i que es diu Equo...; no hi ha cap projecte federal d'àmbit estatal a la vista, no hi ha cap organització interinsular de caràcter federal a la vista, no hi ha defensa conseqüent de la unitat de l'esquerra des del moment que es situa com a aliat hiperpreferent al PSM, el partit que s'ha carregat el Bloc,... en definitiva, no hi ha a la vista cap de les suposades senyes d'identitat dels escindits d'EU quan es varen constituir com a Iniciativa d'Esquerres.

Dit això, enhorabona als Verds per la seva ampliació i molta sort a tots ells i al PSM en la seva singladura conjunta

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS