Administrar


Estadisticas de visitas

LES FESTES DE SETEMBRE

grosske | 31 Agost, 2010 21:14

Fa uns mesos li vaig dir a la batlessa que si no arribava una subvenció del govern en tema de festes (subvenció que l'any passat el Sr Miquel Nadal va bloquejar) les festes de setembre consistirien amb en Joan Font i jo cantant a la placa de cort.

La perspectiva era prou apocaliptica i la subvencio va arribar.  Les festes de la mare de deu de la salut tendran concerts de jarabe de palo, músics del conservatori de Bamako (Mali), melocos, caliu, circ, campionat de truc, teatre amateur, trobada de gegants, etc.

 Un miracle obrat per la mare de deu en questió, la subvenció i sobre tot per la cadena 100, la FEPAE, l'OCB i les companyies de teatre amateur. La iniciativa ciutadana va guanyant pes en les festes populars, com ha de ser Trobaras el programa complet de festes a www.participaciopalma.cat

LAS COSAS IMPORTANTES

grosske | 30 Agost, 2010 18:38

Llevo 25 dias sin escribir nada en el blog pero intentaré compensar mi descuido escribiendo un nuevo post sobre cosas realmente importantes. Para hacerlo nada mejor que transcribir las palabras de un poeta bereber contemporáneo. Aquí las tenéis:

"Victor Jara explicó en una preciosa canción que la vida puede ser eterna en tan sólo cinco minutos.

Nelson Mandela, haciendo suyas las palabras de William E. Henley en su poema Invictus escribió desde la prisión que nadie podía privarle de libertad porque él y sólo él era el capitán indiscutible de su alma

Saint-Exupéry escribió en El Principito que las cosas esenciales no pueden verse con los ojos y que sólo se pueden ver con el corazón.

¿Son sólo licencias poéticas o es que, de verdad, las cosas realmente importantes escapan a la lógica de las demás?

Quizás no tenga sentido interrogarse sobre el lugar exacto en que se origina el viento

Quizás sólo las cosas ordinarias estén condicionadas por causas objetivas

Quizás sólo las cosas menos importantes puedan ser explicadas, definidas o negociadas

Quizás TODO lo realmente importante sea posible

Quizás SÓLO lo que sentimos sean verdades indiscutibles"

Feliz rentrée a todos y a todas

 

I XICU TARRES?

grosske | 05 Agost, 2010 19:32

M'han dit que a un recent "Gritos y susurros" de Ultima Hora es deia una cosa més o manco com això: "EAiV-EU demana la dimissió den Flaquer que no està imputat i no la de Xicu Tarrés que sí està imputat"

- "Mecagonla... no hi ha p... manera!!" vaig exclamar jo. -  " I perquè ets tan groller? em demanarà l'amable lector". -"Idò perquè amb això dels criteris de dimitir i no dimitir això és un punyetero circ on ningú no s'aclara", replicaré jo (excepte EAiV-EU, afegiré però "para mis adentros" per no semblar excessivament pretenciós).

En efecte, ni partits polítics (excepte EAiV-EU, of course) ni mitjans de comunicació han fet cap tipus d'esforç per obrir un debat seriós sobre el tema i fer una mica de "doctrina" majoritàriament acceptada. Tot al contrari, el govern balear ha passat de la  penosa doctrina de què tothom pot romandre a la cadira fins que li caiguin mesures cautelars a la doctrina una micona menys penosa de les  mesures cautelars i/o  processament. Tot això en el marc d'un codi ètic esboçat  i mai desenvolupat. El PP i UM n'han dites de tots els colors al respecte (depenguent sempre de si es tractava de persones amigues o enemigues) i els mitjans de comunicació han oscil.lat  entre la doble vara de mesurar més descarada i una única vara de mesurar  però una vara no sempre clara ni aclaridora.

Aquí la única força política que ha fet un esforç seriós per aprofondir en un tema tan delicat i que s'ha compromés amb un document escrit sobre la qüestió ha estat EU l'any 2008. I aquí no hi ha ni bromes ni exageracions: és un fet.

El document d'EU és discutible però, com a mínim, és seriós i ha marcat la línia de l'organització d'ençà la seva aprovació. Un dels seus eixos és que l'assumpció de responsabilitats polítiques no pot ser delegada en els jutges. Per tant, és una equivocació limitar el tema NOMES a si estàs o no imputat, si t'han llevat o no el passaport o si estàs o no processat. EAiV no ha demanat la dimissió den Xicu Tarrés ( ni den Joan Mesquida o de na Joana Barceló també imputats) ... i tampoc  la den Jaume Font, portaveu del PP al Consell i imputat pel cas Pla Territorial. I, efectivament, ha demanat la dimissió den José Maria Rodríguez i de na Catalina Cirer que no estan imputats.

Com és això possible?. Per averiguar-ho, l'autor del Gritos y Susurros i quaslsevol altra persona no té més remei que clicar el següent enllaç i llegir el codi ètic d'EAiV-EU 14_11_08RESOLUCIO_CORRUP_EUIB.doc Jur que no li ferà mal i que li pot resultar molt aclaridor

EAiV-EU: QUE NO TORNIN RODRIGUEZ, FLAQUER NI PASCUAL

grosske | 03 Agost, 2010 21:07

protesta parlament

Els fasinerosos d'esquerra a dreta: Alejandro Aparicio, Joan Miro, Eberhard Grosske, Aina Comas, Albert Aguilera, Jaume Canaves i Marian Feliu

Avui hem anat , al Parlament i al Consell algunes persones d'EAiV-EU per demanar-li a Joan Flaquer, José Maria Rodriguez i Antoni Pascual que no tornin de les vacances (pólíticament parlant, per suposat).

Les raons estan en aquesta carta que els hem deixat al Parlament i al Consell i que  podriem titular EAiV Carta corruptes no.doc Esper que la seva lectura vos resulti interessant

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS