Administrar


Estadisticas de visitas

PP DE PALMA CONTRA COL.LEGIS I PERSONES DEPENENTS

grosske | 31 Maig, 2010 19:44

No sé que destacaran els mitjans sobre el Ple de l'Ajuntament que hem celebrat avui. Crec que el sou de la batlessa té molts de números de ser allò més morbós i, per tant, més noticiable.

Jo vos donaré la meva visió: anaven dos punts d'Urbanisme sobre modificació puntual del PGOU per permetre  l'ampliació del pati del Col.legi Costa i Llobera i la construcció d'un centre de prevenció de la dependència a Son Xigala.

Aquests assumptes necessitaven de 15 vots per ser aprovats i el PP hi estava d'acord, com és natural, però el PP ha bloquejat aquests punts "para que nos enteremos de quien manda", perquè no som prou dialogants, perquè no els aprovam algunes de les seves propostes...

A mí em sembla molt rellevant i molt impresentable que el PP dugui la seva confrontació amb el govern municipal fins al punt de perjudicar tan cínicament els interessos dels alumnes del Costa i Llobera i de les persones majors de Son Xigala.

Per molta crispació que hi hagi, per molta tensió política que es visqui, hi ha fronteres que mai s'han de depassar. Aquesta, per mí, és la notícia d'aquest plenari

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS