Administrar


Estadisticas de visitas

LES CLAUS DE LA DIMISSIO DE NADAL I LA MOCIO DE CENSURA

grosske | 25 Febrer, 2010 17:37

Nadal ha dimitit, a la fi! i, com molt bé diu avui Matias Valles, el que no ha volgut fer UM ho ha aconseguit en Rodríguez o, millor dit (em permetré corregir al Sr. Vallés), la concorxa de poders polítics, econòmics i mediàtics que impulsen la moció de censura.

Tot va molt depressa i, malgrat que no m'agrada reproduir en el bloc documents de partit, avui, a EU de Palma, hem fet una roda de premsa la ressenya de la qual que crec que val la pena  llegir en la seva totalitat. Hi ha moltes claus per a l'anàlisi i moltes propostes interessants sobre el futur, inclós el tema electoral. Trobareu aquest document clicant aquí

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS