Administrar


Estadisticas de visitas

EL LIO DE L'ESQUERRA: PERDO PER DIR LA VERITAT (1)

grosske | 21 Febrer, 2010 20:51

                                 LIO A L'ESQUERRA              

Perdò per dir la veritat perquè la diré i no agradarà a més d'un. Em sap greu però crec que la situació ho requereix

Per primera vegada en la història, l'esquerra governa en solitari a les Balears. Però ho fa en minoria i, fora del que és el PSOE, hi ha un "lio" bastant important

El Bloc per Mallorca i Eivissa pel Canvi, dos elements claus en el canvi polític del 2007, estan ferits de mort i escric aquest article quan el PSM acaba d’apostar per la defunció del Bloc per Mallorca a una assemblea.

Crec que tot això mereix una reflexió acurada perquè, com deia al darrer post, tenim "ladrones al acecho" i seria realmente lamentable que, tot just després de descobrir-se que PP i UM han protagonitzat el major periode de corrupció de la història de les Balears, el “premi” que rebessin fós guanyar les properes eleccions.

La possible tornada de la corrupció al poder polític de les Balears convida, ho deia en el mateix post, a pensar en candidatures amples per fer-li front; convida a deixar de banda interessos partidistes i a pensar en els interessos generals, en els interessos del pais. Però les coses no semblen anar en aquesta direcció: per això és necessari parlar clar

La ressolució de l’Assemblea del PSM (irreversible?) ha estat una magnífica notícia per al PP i una pèssima notícia per al conjunt de l’esquerra. D’això i del que s’ha de fer a partir d’ara en parlaré a un proper post.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS