Administrar


Estadisticas de visitas

MOCIO DE CENSURA?: LADRONES AL ACECHO

grosske | 20 Febrer, 2010 18:37

                     sobre mocio de censura            mocio de censura 3                                       

A l'ACTUAL Cap de Premsa del PP en Balears i a Antoni Alemany, periodista i autor dels discursos de Matas a l'anterior legislatura, els acaben de posar una fiança de 250.000 euros en el marc, ¡ojo al dato!, d'una peça separada del Palmarena que fa referència a un presumpte finançament il.legal del PP.

Estic convençut que el nivell de corrupció al que ens va dur la majoría PP-UM a la passada legislatura és tan gran com sembla. Polítics, empresaris de la comunicació, promotors immobiliaris i constructors montaren un auténtic aquelarre de drenatge de diners públics per dur-lo a butxaques privades i per alimentar la maquinària dels partits organitzadors del saqueig. La llista és senzillamente interminable: Pla Territorial, Son Oms, Can Domenge, Palmarena, caso Andratx i els seus derivats, CEDEIB, Turisme Jove, Bitel2, Voltor, Operació Maquillatge, Palacete de Jaume Matas, Funeraria de Palma... un saqueig fastigós i sistemátic que no es farà molt lluny dels 200 milions d'euros i rera del qual estan uns pocs líders i els seus respectius "col.laboradors necessaris".

La resposta més significativa del PP al fet que estiguin sent investigats per finançament  irregular ha estat l'anunci a bombo y platillo per part de José María Rodríguez de que recuperaran el poder a Palma com un primer pas per fer-ho a Mallorca i Balears.

Es cert que, malgrat que els procediments  judicials siguin imparables, necessiten como el pa recuperar el control de la máquina de corrompre i de comprar voluntats. Però també és cert que la formació d'una UTE de corruptes per recuperar el poder a través de mocions de censura pot arribar a resultar-li repugnant fins i tot a Mariano Rajoy.

En tot cas, si  hi ha mocions de censura i tornen els lladres, jo no descart una cosa que deixà caure en  David Abril a una recent roda de premsa; una cosa que no s'ha debatut formalment a EU però que una situació tan peculiar como la de Balears podría arribar a requerir: una candidatura unitària i democrática d'amplíssim espectre per guanyar i fer net aquest pais de corrupció d'una punyetera vegada

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS