Administrar


Estadisticas de visitas

SON BUSQUETS: UNA GRAN VICTORIA DEL CAMP REDO I CAS CAPISCOL

grosske | 17 Febrer, 2010 13:48

L'any 1998, l'Ajuntament del PP  presidit per Joan Fageda va decidir de finançar l'esbucament dels edificis militars del Baluard del Príncep compensant al Ministeri de Defensa amb una edificabilitat desmesurada al Quarter de Son Busquets.

1668 habitatges, amb capacitat per a 5.000 persones, poquíssims equipaments i cap compromís per a la construcció d'habitatge de protecció oficial.

2 mandats més de govern del PP , amb el mateix Fageda i amb na Catalina Cirer, no canviaren res.

L'actual govern municipal ha aconseguit un acord que minva l'edificabilitat a la meitat: 831 habitatges - TOTS de protecció oficial -, triplica la superfície d'equipaments fins arribar als 16.800 m2 (docent, esportiu, sociocultural i sanitari) i es preveu un parc de 25.000 m2.

No té color, no?

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS