Administrar


Estadisticas de visitas

OBJECTIU ACONSEGUIT:PARTEIXEN ELS CORRUPTES, QUEDEN ELS HONESTS

grosske | 05 Febrer, 2010 14:26

Al post d'ahir explicava com, després de l'Operació Voltor, no hi havia altra sortida a la crisi política de les Balears que la ruptura política amb UM com a partit . Així que no importa que us torni explicar perquè estic molt content del que ha passat avui matí. Crec que els que estam fins adalt de la corrupció  estam d'enhorabona

Les coses podien haver acabat de moltes altres maneres perquè el guió d'aquesta crisi l'hem escrit els polítics però també els fiscals, els jutges i la guàrdia civil. Però en aquesta batalla hi havia dos objectius molt clars i jerarquitzats:

El primer era que  l'esquerra no quedàs tacada en la seva credibilitat en el tema de la corrupció

El segon era que això es pogués fer quedant la gent honesta governant les institucions i fent partir a la gent deshonesta.

Ambdós objectius ha estat aconseguits. Estam, repetesc, d'enhorabona. I els que hem hagut de soportar més pressió i més desgastament en aquesta batalla, els que hem de tirar més del carro, crec que ho estam encara més

I, dit això, una reflexió final sobre UM. Crec que aquest partit té una molt mala ferida i que la seva difícil  curació passa per la seva regeneració política i democràtica. A mí m'agradaria molt que això passàs d'aquesta manera. Però també crec que aquesta regeneració democràtica només es pot produir des de l'oposició. Estic convençut que, si ho aconsegueix, només serà llevant-se de damunt dirigents sense escrúpols i "paniaguados" en recerca d'ocupació

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS