Administrar


Estadisticas de visitas

TRENCAR EL PACTE AMB UM, LA VERTADERA I NECESSARIA MESURA CAUTELAR

grosske | 03 Febrer, 2010 19:33

Acaben de detenir el segon Director General del Govern Balear en el marc de la investigació d'una trama de corrupció a la Conselleria de Turisme que gestiona Unió Mallorquina.

El contingut de la trama és el de sempre: malversació de fons públics a través de contractes públics. Però hi ha una diferència fonamental: ara ja no podem seguir dient que "la corrupció és cosa de l'anterior legislatura". Es en aquesta legislatura que s'ha robat als ciutadans i és el govern del canvi i de l'honestedat el que ha robat els ciutadans.

Seguir considerant aquests casos com a casos aïllats amb responsabilitats de caire personal és enganar a la gent, negar l'evidència i intentar enganar a la gent. Es tot un partit amb el qual governam el que ha incorporat pràctiques irregulars en el seu funcionament (i per al seu finançament) de manera generalitzada

Deia en Karl Marx que "allò quantitatiu determina allò qualitatiu"

- Ein?

Idò això vol dir, en d'altres paraules, que quan l'aigua t'arriba al genoll és que t'estàs banyant, que quan t'arriba a la pantxa és que t'estàs banyant encara més però que quan t'arriba al nas el que passa no és que et banyis, és que t'estàs aufegant.

El pacte s'aufega en la corrupció d'un dels seus socis i ha arribat l'hora de dir prou.

Algunes persones benintencionades ens han estat dient fins ara que en Josep Melià vol regenerar UM però que, el pobre, gestiona una situació interna tan delicada que ni tan sols pot dir públicament que en Miquel Nadal, flagrant incomplidor del codi ètic firmat fa dos mesos, ha de partir de l'Ajuntament. També han estat dient que li hem de donar temps perquè tal volta ho aconsegueixi. Però aquest discurs, que mai ha estat massa consistent, avui té tan poca vigència com l'Imperi Romà

La mesura cautelar que s'imposa és el trancament amb UM fins que ella mateixa s'aclareixi, depuri tot el que ha de depurar i, el que quedi d'ella, sigui capaç de complir el codi ètic amb totes les seves conseqüències. Si ho fa, jo seré el primer en alegrar-m'en i en demanar que tornin a tots els governs dels quals formava part. Però el que ja no pot ser és que es continuin carregant al compte de la resta de partits del pacte ni la impresentable situació den Nadal ni la incapacitat d'UM  per prendre decisions contundents ni els acaraments judicials entre en Nadal i un conseller d'UM (i membre del Govern Antich)... ni la vergonyosa descripció que ens espera de la corrupció investigada per l'operació "Voltor"

PS. Són les 22 hores i llegesc que en Melià ha fet una roda de premsa per anunciar que UM ha decidit "anar més enllà del codi ètic" i demanar el cesament dels alts càrrecs que siguin detinguts!!!. Per l'amor de Déu, això és menys del que va fer el PP amb n'Hidalgo i en Rodrigo de Santos que també els va suspendre de militància. Preses de pèl no, per favor

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS