Administrar


Estadisticas de visitas

LADRONES AL ACECHO (2). PP I UM NO TENEN LEGITIMITAT PER FER UNA MOCIO DE CENSURA

grosske | 28 Febrer, 2010 22:12

Es important que la voràgine d'esdeveniments d'aquests dies, el torrent de declaracions i els rumors de tota casta no ens distregui d'allò essencial

Avui està fora de tota dubta que UM anà a les eleccions amb un finançament i uns recursos obtinguts de manera fraudulenta. Els seus vots i els seus escons són, doncs, il.legítims i persones com Cristina Cerdó, mà dreta i principal suport de Nadal durant tots aquests anys, tenen molt mal de fer al.legar ignorància sobre com es financiava la campanya electoral de la qual era una peça essencial. Però si això resulta ara indiscutible en el cas d’UM, en el cas del PP les evidències són, també, cada dia més aclaparadores. La història dels innombrables escàndols del PP (Palmarena, cas Scala, Bitel2, Turisme Jove, etc.) no apunten només al lucre il.lícit de n’Ordinas, na Rosselló o el matrimon  Matas-Areal.  El jutge Castro ha obert una peça secreta i separada del Palmarena que apunta directamente a un finançament il.legal de la campanya municipal i autonòmica del PP.  Es aquesta una dada essencial que la crisi d’UM ha deixat gairebé desapercebuda.  A Antoni Alemany i Joan Martorell  s’els han dictat fortes mesures cautelars en el marc s’aquest sumari i un dels delictes dels quals el jutge acusa a Josep Juan Cardona parlen del finançament de despeses de la campanya electoral del PP en el cas Scala (el de la capsa de Cola Cao). 

Les mocions de censura amb les quals PP i UM volen recuperar el poder a les Balears presentant són essencialment  il.legítimes perquè il.legítims han estat els procediments per obtener els vots i els escons necessaris per guanyar-les.

LA DIMISSIO DE MUNAR: AVUI ES UN DIA HISTORIC

grosske | 26 Febrer, 2010 22:11

No és només que na Maria Antònia Munar surti de la política, és com ho fa: en el marc d'una desfeta generalitzada del seu partit aufegat en la seva pròpia corrupció.

Em vaig equivocar al meu darrer post (i amb jo molts d'analistes). En Miquel Nadal no va dimitir per temes relacionats amb la moció de censura: va dimitir perquè havia pactat amb fiscalia el que es coneix vulgarment com "cantar la Traviata". En Miquel Nadal, que feia protestes d'innocència fins fa dos dies (i al qual ahir mateix  un editorial d'UH donava chances de retorn el 2011) ha cantat de pla davant els jutges sobre l'operació "maquillatge", la xarxa d'agents electorals que varen contractar amb doblers públics i el fet que - en una escena digne d'una pel.lícula de gangsters - na Maria Antònia Munar li lliuràs 300.000 euros en el seu propi cotxe oficial per comprar part de l'empresa que després afavoririen amb la concessió de TV Mallorca i de múltiples subvencions. L'"ària" den Nadal ha estat tan espectacular que na Munar s'ha vist obligada a abandonar la política de manera immediata.

Amb això acaben quinze anys de munarisme i quinze anys en què un partit frontissa que tenia per principal bandera la recerca del poder ha decidit en bona mesura l'orientació política de les institucions balears. Però, com es sòl dir, "la avaricia rompe el saco" i UM és, ara mateix, una triste caricatura de sí mateixa.

Què farà en el futur més immediat?. Ara mateix no ho saben ni ells. Impossible en aquestes circumstàncies que el PP els compensi de cap manera pel seu suport a eventuals mocions de censura. Per tant, donar suport a aquestes mocions significa satisfer la seva set de venjança amb l'esquerra però amb la garantia d'alimentar un PP que, l'any qui ve, els aplastarà definitivament. També poden optar per acabar de rentar-se la cara, mantenir el statu quo,  pregar per treure el 2011  representació institucional  i que, bingo!, la resta de resultats els tornin a convertir en frontissa. I també hi ha d'altres opcions entre les quals no tenir força ni tan sols per seguir una estratègia racional... o, fins i tot, desaparèixer.

Insistesc en què ni ells mateixos ho saben en aquests moments però avui és un dia històric perquè el que és segur és que, a partir de demà,  res no tornarà a ser com abans

LES CLAUS DE LA DIMISSIO DE NADAL I LA MOCIO DE CENSURA

grosske | 25 Febrer, 2010 17:37

Nadal ha dimitit, a la fi! i, com molt bé diu avui Matias Valles, el que no ha volgut fer UM ho ha aconseguit en Rodríguez o, millor dit (em permetré corregir al Sr. Vallés), la concorxa de poders polítics, econòmics i mediàtics que impulsen la moció de censura.

Tot va molt depressa i, malgrat que no m'agrada reproduir en el bloc documents de partit, avui, a EU de Palma, hem fet una roda de premsa la ressenya de la qual que crec que val la pena  llegir en la seva totalitat. Hi ha moltes claus per a l'anàlisi i moltes propostes interessants sobre el futur, inclós el tema electoral. Trobareu aquest document clicant aquí

CONTRA EL PENSIONAZO

grosske | 23 Febrer, 2010 08:02

Aquí vos deix la convocatòria unitària de manifestació contra el "pensionazo" que han organitzat els sindicats a les Balears i aquí trobareu materials i posició d'Izquierda Unida federal sobre aquest tema

Una reflexió personal sobre el tema la trobareu a un post anterior

QUATRE IMATGES CULMINANTS DEL PLE MUNICIPAL

grosske | 22 Febrer, 2010 21:37

                                cerdo nadal

                                 Foto de mallorcadiario.com 

No vos faré la crònica del Ple de l'Ajuntament però sí la breu ressenya de 4 imatges/moments culminants

1.- Quan en Miquel Nadal s'ha presentat al saló de plens com si fós el rei del bambo; tot somriures, a l'estil Munar, com si això de la fiança de 100.000 euros més l'altra fiança de 600.000 euros més la retirada del passaport més els sis delictes dels quals està acusat fós només una broma sense importància

2.- Quan na Cristina Cerdó, asseguda davora en Nadal,  ha til.lat la proposta de modificació del Consell d'Administració d'EMAYA de "corrupció democràtica" (sic)!!!

3.- Quan en Veramendi, en Gijon, en Duran i na Marina Sans - en moments diferents - han anat als escons d'UM a fer ostentoses proves de complicitat i mútua estimació

4.- Quan na Cirer, amb la veu trèmola d'emoció, li ha demanat a n'Aina Calvo que, quan parlas de fets vergonyosos que s'havien produit a l'Ajuntament  en anys anteriors ho fér "mirant-me als ulls, Sra. Calvo, mirant-me als ulls"...I jo no sé n'Aina però jo m'he fixat bé en els seus ulls i, efectivament, he pogut veure amb claredat la cara den Rodrigo de Santos, el Palmarena i la caixa buida de la Funerària

EL LIO DE L'ESQUERRA: PERDO PER DIR LA VERITAT (1)

grosske | 21 Febrer, 2010 20:51

                                 LIO A L'ESQUERRA              

Perdò per dir la veritat perquè la diré i no agradarà a més d'un. Em sap greu però crec que la situació ho requereix

Per primera vegada en la història, l'esquerra governa en solitari a les Balears. Però ho fa en minoria i, fora del que és el PSOE, hi ha un "lio" bastant important

El Bloc per Mallorca i Eivissa pel Canvi, dos elements claus en el canvi polític del 2007, estan ferits de mort i escric aquest article quan el PSM acaba d’apostar per la defunció del Bloc per Mallorca a una assemblea.

Crec que tot això mereix una reflexió acurada perquè, com deia al darrer post, tenim "ladrones al acecho" i seria realmente lamentable que, tot just després de descobrir-se que PP i UM han protagonitzat el major periode de corrupció de la història de les Balears, el “premi” que rebessin fós guanyar les properes eleccions.

La possible tornada de la corrupció al poder polític de les Balears convida, ho deia en el mateix post, a pensar en candidatures amples per fer-li front; convida a deixar de banda interessos partidistes i a pensar en els interessos generals, en els interessos del pais. Però les coses no semblen anar en aquesta direcció: per això és necessari parlar clar

La ressolució de l’Assemblea del PSM (irreversible?) ha estat una magnífica notícia per al PP i una pèssima notícia per al conjunt de l’esquerra. D’això i del que s’ha de fer a partir d’ara en parlaré a un proper post.

MOCIO DE CENSURA?: LADRONES AL ACECHO

grosske | 20 Febrer, 2010 18:37

                     sobre mocio de censura            mocio de censura 3                                       

A l'ACTUAL Cap de Premsa del PP en Balears i a Antoni Alemany, periodista i autor dels discursos de Matas a l'anterior legislatura, els acaben de posar una fiança de 250.000 euros en el marc, ¡ojo al dato!, d'una peça separada del Palmarena que fa referència a un presumpte finançament il.legal del PP.

Estic convençut que el nivell de corrupció al que ens va dur la majoría PP-UM a la passada legislatura és tan gran com sembla. Polítics, empresaris de la comunicació, promotors immobiliaris i constructors montaren un auténtic aquelarre de drenatge de diners públics per dur-lo a butxaques privades i per alimentar la maquinària dels partits organitzadors del saqueig. La llista és senzillamente interminable: Pla Territorial, Son Oms, Can Domenge, Palmarena, caso Andratx i els seus derivats, CEDEIB, Turisme Jove, Bitel2, Voltor, Operació Maquillatge, Palacete de Jaume Matas, Funeraria de Palma... un saqueig fastigós i sistemátic que no es farà molt lluny dels 200 milions d'euros i rera del qual estan uns pocs líders i els seus respectius "col.laboradors necessaris".

La resposta més significativa del PP al fet que estiguin sent investigats per finançament  irregular ha estat l'anunci a bombo y platillo per part de José María Rodríguez de que recuperaran el poder a Palma com un primer pas per fer-ho a Mallorca i Balears.

Es cert que, malgrat que els procediments  judicials siguin imparables, necessiten como el pa recuperar el control de la máquina de corrompre i de comprar voluntats. Però també és cert que la formació d'una UTE de corruptes per recuperar el poder a través de mocions de censura pot arribar a resultar-li repugnant fins i tot a Mariano Rajoy.

En tot cas, si  hi ha mocions de censura i tornen els lladres, jo no descart una cosa que deixà caure en  David Abril a una recent roda de premsa; una cosa que no s'ha debatut formalment a EU però que una situació tan peculiar como la de Balears podría arribar a requerir: una candidatura unitària i democrática d'amplíssim espectre per guanyar i fer net aquest pais de corrupció d'una punyetera vegada

PRIMERES PASSES A TREBALL

grosske | 19 Febrer, 2010 21:10

PRIMERA: Ens marcam com a objectiu mobilitzar tots els recursos de l'Ajuntament per tal de facilitar la generació d'ocupació. Més de 35.000 aturats a Palma ho fan imprescindible 

SEGONA: un equip de luxe. Fernando Galan i Eloisa Alonso, tots dos ex-directors generals del govern Balear en matèria de treball i amb una dilatadíssima experiència en el món del treball seran els dos motors principals de l'IMFOF.

TERCERA: col.laboració intensa amb el SOIB. Una anècdora: quan jo era conseller de treball i en Fernando Director Gral de Treball i Salut Laboral era el seu Cap de Departament en Pere Aguiló, actual Conseller de Treball. L'estreta i imprescindible col.laboració SOIB/IMFOF està més que garantida.

QUARTA: Implicació dels agents  econòmics i socials. Ja ho vaig dir a un post anterior: s'incorporaran al Consell Rector del SOIB i tendrem en el consens social el nord de la nostra actuació

CINQUENA: desenvoluparem en dos mesos un Pacte sobre polítiques actives d'ocupació que desenvolupi el més genèric sobre ocupació, cohesió social i foment de l'economia productiva aprovat el juny del 2009. Els eixos on actuar estan clars:

- Donar suport a iniciatives empresarials solvents i capaces de generar ocupació

- Fomentar l'autoocupació (autònoms, cooperatives...)

- Incrementar l'empleabilitat dels aturats i del conjunt dels treballadors i treballadores a través de la Formació

- Optimitzar les tasques d'intermediació i acompanyar en la recerca de feina en col.laboració amb el SOIB

- Desenvolupar programes per als col.lectius amb més dificultats (immigrants, persones majors de 45 anys, desocupats de llarga duració, etc.)

 

 

 

SON BUSQUETS: UNA GRAN VICTORIA DEL CAMP REDO I CAS CAPISCOL

grosske | 17 Febrer, 2010 13:48

L'any 1998, l'Ajuntament del PP  presidit per Joan Fageda va decidir de finançar l'esbucament dels edificis militars del Baluard del Príncep compensant al Ministeri de Defensa amb una edificabilitat desmesurada al Quarter de Son Busquets.

1668 habitatges, amb capacitat per a 5.000 persones, poquíssims equipaments i cap compromís per a la construcció d'habitatge de protecció oficial.

2 mandats més de govern del PP , amb el mateix Fageda i amb na Catalina Cirer, no canviaren res.

L'actual govern municipal ha aconseguit un acord que minva l'edificabilitat a la meitat: 831 habitatges - TOTS de protecció oficial -, triplica la superfície d'equipaments fins arribar als 16.800 m2 (docent, esportiu, sociocultural i sanitari) i es preveu un parc de 25.000 m2.

No té color, no?

SINDICATS I PATRONALS ENTRARAN PER PRIMERA VEGADA A L'IMFOF

grosske | 16 Febrer, 2010 11:43

La meva primera actuació com a responsable d'Ocupació de l'Ajuntament estava cantada: superar una anomalia històrica i integrar associacions patronals i sindicats en la Junta Rectora de l'IMFOF.

Divendres passat em vaig reunir amb CCOO, UGT, CAEB i PIMEM i vàrem arribar a un acord per fer-ho possible. Ocuparan 8 dels 20 llocs de la Junta Rectora i participaran així, amb veu i vot, en la gestió de les polítiques actives d'ocupació de l'Ajuntament.

Elemental?, sí, però això que és elemental en la gestió de les polítiques de treball arreu d'Europa aquí, a Palma, estava per estrenar.

Nota divertida: a la Junta Rectora que hem fet avui i on he anunciat aquest canvi el Sr. Sansó, representent del PP ha demanat: "però tota aquesta gent tendrà dret a vot?". - Es clar, he respost. - Idò vull fer constar, ha replicat, que tendran més vots que nosaltres i que això demostra que aquí  el PP no és més que un convidat de pedra, amb tots els vots que tenim. Genio y figura, l'antic responsable de l'IMFOF, que, a més de no convidar els sindicals i les patronals a formar part de la Junta Rectora tampoc no hi va donar cabuda a cap grup de l'oposició (ni com a convidat de pedra ni com a res).

Nota final: això del canvi a Palma no és un tema de dretes i esquerres, és un tema entre il.lustració i barbàrie

UN 65% MES D'AJUDA A DOMICILI

grosske | 15 Febrer, 2010 13:09

El 2010 l'acabarem donant  25.010 hores mensuals de SAD. L'any 2009 hem donat 20.113 hopres mensuals i l'any 2006 es donaven 15.112 hores mensuals. Dit amb altres paraules: l'increment en quatre anys haurà estat del 65%  L'esforç pressupostari va en consonància tenint en compta que el pressupost del SAD arriba  enguany arriba a 5.410.000 euros, és a dir, 2.123.000 euros més que el 2006 Jo! Vaja un rollo de post!, pensarà qualcú... però no. Prioritzar les polítiques socials és una de les nostres senyes d'identitat i quan es tracta de serveis com aquest prioritzar significa doblers o no significa res. I incrementar recursos d'aquesta manera quan el pressupost general de l'Ajuntament ha devallat significativament fa l'esforç encara més meritori 

L'ESQUERRA ALTERNATIVA I VERDA I EL RENOU AMBIENT

grosske | 13 Febrer, 2010 19:53

 

Avui he anat a la ONCE a participar a la jornada programàtica del procés constituient de l’esquerra alternativa i verda. 150 persones, moltes d’elles no afiliades a Esquerra Unida, que hem dedicat un matí de dissabte a parlar de política, a pensar sobre les coses, a dissenyar propostes sobre el que cal fer…

 

Bon ambient, pluralitat política i generacional, debat obert i tranquil… una passa endavant en un procés que, d’aquí a uns mesos culminarà en la constitució d’un nou subjecte polític a les Balears

 

Un amic i lector d’aquest bloc m’ha dit pels pasadissos:  -  Duus molts de dies sense escriure en el teu bloc... amb tot el que està passant” . - “Es cert, li he contestat, però no vull contribuir al renou ambient. Nosaltres hem trencat amb la corrupción i hem fet el que haviem de fer, ara ens hem de concentrar en treballar cap afora i parlar de coses importants  Així que no pens dedicar massa temps en comentar el dia a dia de la crispació política provocada per l’oposició.

 

El futur del Bloc, la refundación d’EU, la situación d’Eivissa pel Canvi, el futur de l’esquerra a les Balears, el que fem a les institucions i fora d’elles… d’això sí que vull parlar però no serà avui: tenc febre, tos i necessit una bona dosi de manta i sofà

OBJECTIU ACONSEGUIT:PARTEIXEN ELS CORRUPTES, QUEDEN ELS HONESTS

grosske | 05 Febrer, 2010 14:26

Al post d'ahir explicava com, després de l'Operació Voltor, no hi havia altra sortida a la crisi política de les Balears que la ruptura política amb UM com a partit . Així que no importa que us torni explicar perquè estic molt content del que ha passat avui matí. Crec que els que estam fins adalt de la corrupció  estam d'enhorabona

Les coses podien haver acabat de moltes altres maneres perquè el guió d'aquesta crisi l'hem escrit els polítics però també els fiscals, els jutges i la guàrdia civil. Però en aquesta batalla hi havia dos objectius molt clars i jerarquitzats:

El primer era que  l'esquerra no quedàs tacada en la seva credibilitat en el tema de la corrupció

El segon era que això es pogués fer quedant la gent honesta governant les institucions i fent partir a la gent deshonesta.

Ambdós objectius ha estat aconseguits. Estam, repetesc, d'enhorabona. I els que hem hagut de soportar més pressió i més desgastament en aquesta batalla, els que hem de tirar més del carro, crec que ho estam encara més

I, dit això, una reflexió final sobre UM. Crec que aquest partit té una molt mala ferida i que la seva difícil  curació passa per la seva regeneració política i democràtica. A mí m'agradaria molt que això passàs d'aquesta manera. Però també crec que aquesta regeneració democràtica només es pot produir des de l'oposició. Estic convençut que, si ho aconsegueix, només serà llevant-se de damunt dirigents sense escrúpols i "paniaguados" en recerca d'ocupació

TRENCAR EL PACTE AMB UM, LA VERTADERA I NECESSARIA MESURA CAUTELAR

grosske | 03 Febrer, 2010 19:33

Acaben de detenir el segon Director General del Govern Balear en el marc de la investigació d'una trama de corrupció a la Conselleria de Turisme que gestiona Unió Mallorquina.

El contingut de la trama és el de sempre: malversació de fons públics a través de contractes públics. Però hi ha una diferència fonamental: ara ja no podem seguir dient que "la corrupció és cosa de l'anterior legislatura". Es en aquesta legislatura que s'ha robat als ciutadans i és el govern del canvi i de l'honestedat el que ha robat els ciutadans.

Seguir considerant aquests casos com a casos aïllats amb responsabilitats de caire personal és enganar a la gent, negar l'evidència i intentar enganar a la gent. Es tot un partit amb el qual governam el que ha incorporat pràctiques irregulars en el seu funcionament (i per al seu finançament) de manera generalitzada

Deia en Karl Marx que "allò quantitatiu determina allò qualitatiu"

- Ein?

Idò això vol dir, en d'altres paraules, que quan l'aigua t'arriba al genoll és que t'estàs banyant, que quan t'arriba a la pantxa és que t'estàs banyant encara més però que quan t'arriba al nas el que passa no és que et banyis, és que t'estàs aufegant.

El pacte s'aufega en la corrupció d'un dels seus socis i ha arribat l'hora de dir prou.

Algunes persones benintencionades ens han estat dient fins ara que en Josep Melià vol regenerar UM però que, el pobre, gestiona una situació interna tan delicada que ni tan sols pot dir públicament que en Miquel Nadal, flagrant incomplidor del codi ètic firmat fa dos mesos, ha de partir de l'Ajuntament. També han estat dient que li hem de donar temps perquè tal volta ho aconsegueixi. Però aquest discurs, que mai ha estat massa consistent, avui té tan poca vigència com l'Imperi Romà

La mesura cautelar que s'imposa és el trancament amb UM fins que ella mateixa s'aclareixi, depuri tot el que ha de depurar i, el que quedi d'ella, sigui capaç de complir el codi ètic amb totes les seves conseqüències. Si ho fa, jo seré el primer en alegrar-m'en i en demanar que tornin a tots els governs dels quals formava part. Però el que ja no pot ser és que es continuin carregant al compte de la resta de partits del pacte ni la impresentable situació den Nadal ni la incapacitat d'UM  per prendre decisions contundents ni els acaraments judicials entre en Nadal i un conseller d'UM (i membre del Govern Antich)... ni la vergonyosa descripció que ens espera de la corrupció investigada per l'operació "Voltor"

PS. Són les 22 hores i llegesc que en Melià ha fet una roda de premsa per anunciar que UM ha decidit "anar més enllà del codi ètic" i demanar el cesament dels alts càrrecs que siguin detinguts!!!. Per l'amor de Déu, això és menys del que va fer el PP amb n'Hidalgo i en Rodrigo de Santos que també els va suspendre de militància. Preses de pèl no, per favor

PALMA, ACCESSIBLE PER A PERSONES AMB QUALQUE TIPUS DE DISCAPACITAT

grosske | 02 Febrer, 2010 16:45

                     Lliurament bandera 2010

L'accessibilitat universal vol expressar que no només hem de fer ciutats on la gent amb cadira de rodes pugui circular amb comoditat; vol dir que les persones amb mobilitat reduïda o amb qualque tipus de discapacitat psiquica o sensorial es puguin desenvolupar correctament en termes de mobilitat i també en termes d'accés al lleure, a l'ocupació, als serveis, etc.

En començar la legislatura vaig formular el propòsit de fer de Palma una ciutat pionera en matèria d'accessibilitat. Encara no ho som, òbviament, però sí que començam a ser pioners en l'esforç per l'accessibilitat.

Avui hem recollit per tercer any consecutiu la bandera verda de "Ciutat per a tots" que atorga la Fundació Deseign for all. Es només un símbol però darrera hi ha moltes coses

Hi ha una inversió de 9,1 milions d'euros en matèria d'accessibilitat sdurant el 2009 (gairebé el triple que el 2008 i sis vegades més que el compromís exigit per la Fundació)

Hi ha inversions en edificis públics i vies públiques però també en contenidors accessibles, plataformes per pujar als transports públics, platges accessibles, etc. Hi ha 3 milions en polítiques esrtrictament socials de serveis i foment de la igualtat d'oportunitats per a persones amb qualque discapacitat... i també hi ha coses que no costen doblers: el foment del turisme accessible, el major control en les llicències d'asctivitat i finals d'obra de negocis i obres privats, la reserva del 5% per a persones amb dicapacitats a les ofertes públiques d'ocupació, etc.

Enguany les entitats de la Taula d'Accessibilitat del Consell han concedit a Palma un dels Premis a l'Accessibilitat 2009  per "convertir l'accessibilitat en una prioritat de l'acció de govern".

Avui mateix, en Matías Bosch, President de la Federació de Discapacitats Físics de les Illes Balears (PREDIF), ha agraït l’actitud de l’actual equip municipal, que ha permès que els discapacitats tinguin relació pràcticament directa amb l’administració, per a que puguin canalitzar les seves peticions per a que les seves necessitats siguin satisfetes i participin de la ciutat com a qualsevol altre ciutadà.

 

El camí a recòrrer és immens però el tren circula per la bona via i a una considerable velocitat

TVE SIN ANUNCIOS AFIANZA SU LIDERAZGO

grosske | 01 Febrer, 2010 21:40

El título de este post tiene un sinfín de paralelismos en la prensa digital. Os dejo aquí  una muestra . Televisión española ha crecido en audiencia desde que no emite anuncios publicitarios y me encanta que sea así. Pero no me basta

A mí me gusta ver la televisión. No todo, claro, ni mucho menos, pero me gusta, me informa y me distrae y si no la veo más es porque mi trabajo me lo impide

El abuso en el tema de los anuncios, en cambio, lo encuentro realmente insultante. Que una película pueda ser fragmentada tantas verces como quieran las cadenas y con secuencias perversas como es la de interrumpir poco al principio y, cuando ya te tienen "enganchado", meterte anuncios por un tubo me parece una agresión al telespectador y, también, una agresión al cine y, por extensión, a la cultura.

Ásí que a mí me parece bien que TVE no emita anuncios y ponga en evidencia la violación sistemática de los derechos del espectador de la cual ella misma era cómplice hasta hace poco. Pero, como he dicho más arriba, no me basta: hay que regular por ley este tema de una manera razonable y estricta... para todas las cadenas

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS