Administrar


Estadisticas de visitas

BACH X HAITI

grosske | 30 Gener, 2010 22:12

 

He sentit la temptació de fer avui un post sobre el patètic sopar de porcella subvencionada que ahir va organitzar UM de Palma. Però he decidit que no valia la pena.

En canvi, sí que val molt la pena parlar-vos de les 12 hores de peces de Bach que han ofert avui al Claustre de Sant Antoniet més de vint violoncel.listes encapçalats i organitzats per Miquel Angel Aguiló. Tot a benefici d'Haití

De les 9 del matí a les 9 del vespre Bach no ha deixat de sonar i, a la fi, un munt enorme d'espelmes s'estenien pel claustre i pel propi carrer de Sant Miquel. La gent passava i feia un donatiu a canvi d'una espelma que depositava al terra. Sembla que la recaptació final es pot acostar als 9.000 euros.

El doblers es vehicularà a través de la CONGDIB en el marc de l'acord que hem establert aquesta coordinadora d'ONG's i l'Ajuntament de Palma i del qual vos parlava a un post anterior.

Estan sorgint moltes més iniciatives de les quals s'informarà puntualment. Palma amb Haiti és un desig i, a hores d'ara, ja,  una hermosa realitat

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS