Administrar


Estadisticas de visitas

EL BLOC X PALMA DEMANA EL CESAMENT DELS REGIDORS D'UM

grosske | 26 Gener, 2010 16:07

Ho haviem anunciat en mes d'una declaració però avui, dotze hores després d'acabar el Consell Polític d'UM na Nanda Ramon, na Magdalena Palou i jo mateix hem donat una roda de premsa dient que els càrrecs executius d'UM a l'Ajuntament de Palma han de ser cesats de manera immediata.

La causa? El seu suport a la continuitat de Miquel Nadal com a regidor i, per tant, a la vulneració del codi ètic que PSOE, Bloc i UM signàrem fa un mes i pico

Què farem si el PSOE no els cessa?. Estic segur que això no passarà i que el PSOE i la batlessa sabran ser coherents però, si això passàs, és obvi que seriem nosaltres els que hauriem de partir del govern municipal.

I amb els càrrecs d'UM al Govern i el Consell? Aquesta pregunta no l'hem contestada a la roda de premsa perquè sortia de la nostra "jurisdicció" com a grup municipal. A més, crec que no tothom pensa el mateix ni en el PSOE ni en el Bloc, però, per a mí, la resposta és òbvia: no hi ha més motius per cesar a na Cristina Cerdó o en Baldomero Oliver que a  Miquel Angel Grimalt o  Antoni Pascual. La causa que he esmentat més adalt  - el seu suport a la continuitat de Miquel Nadal com a regidor i, per tant, a la vulneració del codi ètic  - és idèntica en tots els casos perquè és una posició col.lectiva, de partit: és UM com a tal la que està vulnerant el codi ètic que va signar fa poques setmanes i és amb UM, per tant, que, en aquestes circumstàncies, no podem governar

I no convendria deixar passar un temps per veure si en Melià opta per exigir la dimissió de Nadal? . Tots els temps raonables estan més que esgotats. En Flaquer va dimirtir a les dues hores de llevar-li el passaport; en Miquel Nadal - i el conjunt d'UM - duen més d'un mes incomplint el pacte. Que surtin del govern i, si corregeixen la seva posició, sempre hi ha la possibilitat de tornar-los anomenar. Hi ha un moment en que un excés de prudència pot conduir a la pèrdua de la pròpia dignitat

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS