Administrar


Estadisticas de visitas

DAVALLEN A LA MEITAT LES LLISTES D'ESPERA ALS SERVEIS SOCIALS DE PALMA

grosske | 13 Gener, 2010 10:24

                                    llistes espera

El Tsunami social que vaig anunciar fa uns mesos és una realitat. Ho diuen les xifres d'atur i ho diu també l'increment de les demandes formulades pels ciutadans davant els Serveis Socials Municipals.

El risc de col.lapse era evident: les xifres de temps d'espera per als casos no urgents estaven disparades fins a nivells inassumibles el mes de març i encara ens quedava passar la tardor i, per tant, la fi de la temporada alta turística.

Des de Benestar Socials ens posarem a la feina, adoptarem mesures d'excepció - més personal  i canvis en els procediments - i els resultats han estat espectaculars: no només no hem col.lapsat, no només hem aguantat el "tipo" davant el tsunami sinó que el temps d'espera per als casos no urgents - els urgents són atesos de manera immediata - ha devallat A LA MEITAT!.

El meu profund agraïment a l'staff polític de benestar - això que anomenen "assessors"  i que fan més hores de feina que un rellotge - i també als treballadors i treballadores de l'àrea que estan soportant una pressió creixent i que són els que, en definitiva, estan treguent el carro endavant.

I una cosa més: el meu compromís que el reforçament dels Serveis Socials no ha d'acabar aquí i que - amb crisi i sense crisi - hem d'arribar, tendencialment, a 0 dies d'espera i a tenir uns Serveis Socials ben dotats i amb la millor capacitat de servei a la ciutadania

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS