Administrar


Estadisticas de visitas

MIQUEL NADAL, UNA BOMBA DE RELLOTGERIA

grosske | 11 Gener, 2010 10:36

                                    bomba relojeria        miquel  nadal

Fa 27 dies que el Sr. Nadal no té passaport i el Sr. Nadal no ha dimitit. I això és com una bomba de rellotgeria el tic-tac de la qual és fa cada dia més fort i més insufrible per als seus socis de govern

La cosa no va de passaports, naturalment. La cosa va de tenir com a regidor de la majoria governant a Cort a una persona acusada de prevaricació, malversació de fons públics i revelació de secrets oficials al cas Can Domenge i de prevaricació, malversació de fons públics i tràfic d'influències al cas "Operació Maquillatge" (i perdó si hi ha qualque errada o omissió en la relació de presumptes delictes)

El codi ètic signat recentment  pel pacte de progrés exigeix la dimissió del Sr. Nadal  com a regidor de l'Ajuntament de Palma, el sentit comú exigeix la dimissió del Sr. Nadal, el President Antich ha demanat formalment la dimissió del Sr. Nadal, EU, el Bloc i personalitats senyalades d'UM han demanat la dimissió del Sr. Nadal... i el Sr. Nadal segueix sense dimitir... i, el que és més important, UM segueix sense demanar-li la seva dimissió!!

Què passa si no dimiteix?, demanen els periodistes. Idò que esclatarà una bomba l'abast i conseqüències de la qual seran distints si és un acte personal en contra d'una futura decisió d'UM o si és la pròpia UM que facilita la seva permanència en el càrrec seguint sense pronunciar-se sobre el cas. En el primer supòsit, les conseqüències serien limitades a l'Ajuntament de Palma; en  el segon, afectarien al conjunt del pacte signat el 2007

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS