Administrar


Estadisticas de visitas

BACH X HAITI

grosske | 30 Gener, 2010 22:12

 

He sentit la temptació de fer avui un post sobre el patètic sopar de porcella subvencionada que ahir va organitzar UM de Palma. Però he decidit que no valia la pena.

En canvi, sí que val molt la pena parlar-vos de les 12 hores de peces de Bach que han ofert avui al Claustre de Sant Antoniet més de vint violoncel.listes encapçalats i organitzats per Miquel Angel Aguiló. Tot a benefici d'Haití

De les 9 del matí a les 9 del vespre Bach no ha deixat de sonar i, a la fi, un munt enorme d'espelmes s'estenien pel claustre i pel propi carrer de Sant Miquel. La gent passava i feia un donatiu a canvi d'una espelma que depositava al terra. Sembla que la recaptació final es pot acostar als 9.000 euros.

El doblers es vehicularà a través de la CONGDIB en el marc de l'acord que hem establert aquesta coordinadora d'ONG's i l'Ajuntament de Palma i del qual vos parlava a un post anterior.

Estan sorgint moltes més iniciatives de les quals s'informarà puntualment. Palma amb Haiti és un desig i, a hores d'ara, ja,  una hermosa realitat

ZP Y LAS PENSIONES

grosske | 29 Gener, 2010 21:01

El mismo día en que nos enteramos de que estamos con 4.300.000 parados (¿os acordáis de cuando el gobierno decía que nunca llegaríamos a los 4 millones?), el mismo día en que sabemos que, con un 19%, somos el país con más paro de Europa después de Lituania, el mismo día en que sabemos que en 1.200.000 hogares de España todas las personas en edad de trabajar estén en paro... es el  día en que  ZP nos  explica que quiere retrasar la edad de jubilación hasta los 67 años. Una medida que atenta contra el empleo (los que trabajen trabajarán más en detrimento de los que quieran trabajar y no pueden) y , además, una medida que supone un recorte de los derechos sociales de los trabajadores (¿os acordáis de cuando el gobierno decía que nunca se iban a recortar estos derechos?)

Nos dicen que  hay cada vez más jubilados y que, además, los muy jodidos, cada vez duran más y se resisten a morirse (y a contribuir, por tanto, al saneamiento de las cuentas de la Seguridad Social). Es cierto. Pero y qué? También crece enormemente la productividad y la capacidad de generar riqueza. Como siempre, es sólo un problema de cómo se distribuye esta riqueza, de cómo se regulan las cotizaciones a la seguridad social y  de qué política fiscal se aplica. En un país en que cualquier ejecutivo de medio pelo cobra más de 6 mil euros mensuales, en que ejecutivos de altos vuelos cobran sueldos indignantes y  en que los bancos, pase lo que pase, nunca dejan de ganar dinero, estoy seguro de que hay recursos para mantener la jubilación a los 65 años sin que nadie con dos dedos de vergüenza venga a asustarnos con el fantasma de la quiebra de la Seguridad Social

 

0,50 CTS PERQUE NINGU NO PASSI FAM A PALMA

grosske | 28 Gener, 2010 18:39

 

      A X taula                                        A X 2                  

Antonio Sanchez de El Corte                                        Alguns voluntaris de les

Inglés, Jorge Ramirez de Alcampo                                  entitats adherides

i Margarita Planisi, voluntària de

l'AVV del Districte de la Platja de Palma

A partir de demà a les caixes d'El Corte Inglés i Alcampo trobareu un tarjetó d'Aliments en Xarxa. Si l'agafau i el passau per caixa contribuireu amb 0,50 cts a què ningú no passi fam a Palma. D'aquí 15 dies, esper que la cadena Eroski es sumi al programa

3000 usuaris i aprop de 800 famílies es beneficien del programa Xarxa d'Aliments que garanteix una senalla bàsica de productes alimentaris a persones o families en situació de dificultat econòmica severa.

Un informe dels serveis socials municipals garanteix que aquestes persones necessiten realment el que reben i 21 entitats ciutadanes de Palma (AVV, parròquies, Patronat Obrer, Associacions d'Immigrants, Club Elsa, etc.) i els seus voluntaris - algúns dels quals veureu a la foto - ho fan possible.

L'Ajuntament distribuix productes que arriben a través de la Creu Roja però en fan falta molt més. Tots estam cridats a contribuir. Afortunadament, ningú no mor de fam a Palma però us puc ben assegurar que hi ha moltes persones majors que sopen cada dia de pa amb oli (estrictament això: pa amb oli) i que molts d'infants no tenen una alimentacíó equilibrada i suficient

EL BLOC X PALMA DEMANA EL CESAMENT DELS REGIDORS D'UM

grosske | 26 Gener, 2010 16:07

Ho haviem anunciat en mes d'una declaració però avui, dotze hores després d'acabar el Consell Polític d'UM na Nanda Ramon, na Magdalena Palou i jo mateix hem donat una roda de premsa dient que els càrrecs executius d'UM a l'Ajuntament de Palma han de ser cesats de manera immediata.

La causa? El seu suport a la continuitat de Miquel Nadal com a regidor i, per tant, a la vulneració del codi ètic que PSOE, Bloc i UM signàrem fa un mes i pico

Què farem si el PSOE no els cessa?. Estic segur que això no passarà i que el PSOE i la batlessa sabran ser coherents però, si això passàs, és obvi que seriem nosaltres els que hauriem de partir del govern municipal.

I amb els càrrecs d'UM al Govern i el Consell? Aquesta pregunta no l'hem contestada a la roda de premsa perquè sortia de la nostra "jurisdicció" com a grup municipal. A més, crec que no tothom pensa el mateix ni en el PSOE ni en el Bloc, però, per a mí, la resposta és òbvia: no hi ha més motius per cesar a na Cristina Cerdó o en Baldomero Oliver que a  Miquel Angel Grimalt o  Antoni Pascual. La causa que he esmentat més adalt  - el seu suport a la continuitat de Miquel Nadal com a regidor i, per tant, a la vulneració del codi ètic  - és idèntica en tots els casos perquè és una posició col.lectiva, de partit: és UM com a tal la que està vulnerant el codi ètic que va signar fa poques setmanes i és amb UM, per tant, que, en aquestes circumstàncies, no podem governar

I no convendria deixar passar un temps per veure si en Melià opta per exigir la dimissió de Nadal? . Tots els temps raonables estan més que esgotats. En Flaquer va dimirtir a les dues hores de llevar-li el passaport; en Miquel Nadal - i el conjunt d'UM - duen més d'un mes incomplint el pacte. Que surtin del govern i, si corregeixen la seva posició, sempre hi ha la possibilitat de tornar-los anomenar. Hi ha un moment en que un excés de prudència pot conduir a la pèrdua de la pròpia dignitat

 

L'ATIAFOC

grosske | 24 Gener, 2010 21:40

     atiafoc2010

                  Foto de DBalears

Una cosa interessant amb això de les festes populars és que tothom opina, que  hi ha opinions per a tos els gusts i que totes les opinions són respectables.

Sobre l'Atiafoc aquesta és la meva:

Que gràcies a Iguana Teatre per haver organitzat el millor Atiafoc de tots els celebrats fins ara.

Que gràcies a IB3 per permetre que centenars de milers de persones hagin pogut veure al manco un bocí d'aquest espectacle en directe o, avui mateix, en diferit.

Que gràcies a les desenes de milers de persones que, poguent-ho veure tranquil.lament asseguts a ca seva, s'han estimat més veure i formar part de l'espectacle

Que hi ha 5 coses que m'encanten de l'Atiàfoc:

1.- Que és un grandiós homenatge a la nostra cultura popular

2.- Que es produeix en un indret emblemàtic de la nostra ciutat (tal volta, el que més), amb la Seu al fons

3.- Que, per les dues raons anteriors, és irrepetible i inimitable arreu del món i, per tant, un magnífic "producte d'exportació" i de promoció turística

4.- Que, té un llarg recorregut de possibles variants en la seva execució que permet conjurar el perill de la monotonia

5.- Que ha donat peu a una sèria de fotografies i filmacions d'una increible bellesa plàstica

... i 6.- Que és millorable i això és estimulant i engrescador... però de les millores avui no toca parlar perquè s'ha de convocar la Comissió de Festes Populars: amb això de les Festes no s'ha de funcionar a cop d'ocurrències sinó de diàleg i de consens amb tot aquell que hi vulgui participar

EL PSM VOL ACABAR AMB EL BLOC, SEMBLA

grosske | 22 Gener, 2010 19:23

A l'esquerra del PSOE ningú no està en condicions de donar lliçons a ningú i tothom té moltes coses que arreglar dins ca seva abans d'anar a arreglar la dels altres. Així que escric aquest post amb humilitat i respecte cap a un PSM que, segons tots els indicis, té previst que el Bloc  desaparegui com a opció política el 2011.

Crec comprendre moltes de les coses que es mouen al sí del PSM: la gent que diu que aquest Bloc no és el Bloc que varen acordar a la seva Assemblea, la gent que diu que ERC o Esquerra Unida no són socis còmodes, la gent que vol retrobar-se amb el seu partit, tornar als feliços  anys 80 i principis dels 90... Esper, de la mateixa manera, que en el PSM comprenguin la incomoditat d'EU pel fet que, quan el Bloc encara no tenia ni un anyet de vida, a les legislatives del 2008, els nostres socis s'estimassin més anar amb UM a les eleccions generals i no reeditar l'experiència del 2004 - prel.ludi del Bloc - de Progressistes per les Illes Balears.

Però la resposta a la pregunta del què fer no ens l'ha de donar un llistat sempre discutible de retrets, problemes o dificultats. La resposta al que s'ha de fer l'hem de trobar en funció d'un altra pregunta: què es el que més l'interessa a les polítiques de canvi a la nostra terra, a la gent que volem representar?

EU ha tengut sempre clares les seves apostes unitàries: Progressistes, el Bloc, Eivissa pel Canvi... i, per això, entenem que el PSM s'equivocarà moltíssim  si, a la fi, acaba amb el Bloc per Mallorca. I  això és perquè estam convençuts - i és una opinió molt generalitzada - que  aquestes experiències han estat molt positives per a obtenir rèdits electorals imprescindibles per a un canvi de govern a les nostres institucions i per a impulsar polítiques de canvi des d'aquestes institucions.

Puc ser molt empàtic amb els interessos de partit però crec que hi ha una frontera que no es pot traspassar: la d'ajudar el PP a  tornar a governar les principals institucions de les Illes Balears

 

NADAL: LA CRISI TE ELS DIES COMPTATS

grosske | 21 Gener, 2010 22:01

Fa només tres dies l'ex-President d'UM, ex-conseller de Turisme i actual portaveu d'UM a Cort s'en reia del món i de la bolla a unes declaracions provocadores on negava coses evidents com que el President Antich li hagués demanat expressament la seva dimissió, afirmava que només "Grosske y cinco más" la demanaven  i reafirmava la seva voluntat de quedar-se en el càrrec malgrat la retirada del passaport i el fet de trobar-se acussat de fins a 6 delictes per part de dos jutges diferents en dos sumaris diferents.

Avui el Bloc per Palma - fent esment exprés de què es tractava d'una posció dels 4 partits que l'integren - ha explicat quatre coses clares i ha posat data límit a l'actual situació d'incompliment del pacte: el dia 25 de gener en que es reuneix la direcció d'UM.

Si Nadal no ha partit i si UM no li exigeix la seva dimisió (no basta que li demani o li recomani: cal que actui de la mateixa manera que amb en Bartomeu Vicens l'any 2008), serà l'hora de callar i de prendre decisions tant a nivell polític com institucional

2010: AMB 51.000 PERSONES, LA REVEL.LA MES PARTICIPATIVA DE LA HISTORIA

grosske | 20 Gener, 2010 18:14

Aquesta xifra suposa el doble d'assistents de la darrera revetla de la legislatura anterior (2007) i incrementa en un 56% l'assistència de l'any 2009 que es va desenvolupar sota una pluja intensa Malgrat les amenaces de pluja, que finalment no es varen materialitzar més que  en moments ocasionals, l'assistència de públic als concerts de Sant Sebastià ha suposat un nivell de participació ciutadana sense precedents a Palma. En efecte, la sèrie d'assistents dels darrers anys és la següent: -       2007: 26.800 persones-       2008: 44.200 persones-       2009: 32.600 persones-       2010: 51.000 persones La clau de l'èxit aconseguit es déu a tres factors:  -       el major nombre de places-       la implicació de cadenes de ràdio i entitats ciutadanes en l'organització de les places-       el bon nivell dels artistes contractats  

En aquest sentit, cal remarcar l'èxit de la plaça organitzada per la Coordinadora de Festes Populars a la Plaça dels Patins (4.000 persones), les 5.000 persones reunides per Jarabe de Palo a la Plaça de la Reina (Onda 0), les 6.000 persones reunides pels Delinqüentes a la Plaça Joan Carles I i les més de 10.000 persones aconseguides pels artistes de Los Cuarenta Principales (Pl Major) o Luz Casal (Pl Espanya).

La resposta ciutadana demostra que el model de revel.la "multipolar i peripatètica" (és a dir, amb diverses places en competència per la qualitat del seu cartell i propicia al deambular entre elles)   funciona millor que el model de revel.la on es concentraven els esforços en una sola plaça, provocant embussos que impedien, de facto, deambular entre les places.

La Revel.la no és només la suma de x  número de concerts: és l'ocupació del centre de la ciutat per la ciutadania, per passejar, per encontrar-se, per sopar  i també, òbviament, per escoltar música

HAITI

grosske | 18 Gener, 2010 16:38

                               terremoto haiti 

Haití es la demostración más clara de que la cosa no va de padecer o no un terremoto, la cosa va de pobreza, de corrupción, de bandas paramilitares, de falta de democracia, de neocolonialismo, de escasez de servicios públicos, de equipamientos, de infraestructuras... en Haití no se mueren por el terremoto, se mueren de pobres. 

La hipersensibilidad mediática y social que se ha generado  me parece saludable y bienintencionada pero amenaza, como casi siempre, con ser flor de pocas semanas.

Por éso desde el Ayuntamiento de Palma hemos llegado a un acuerdo con la CONGDIB - que agrupa una treintena de ONG's de Cooperación - con un planteamiento a corto y medio plazo. Se aportarán recursos para la situación de emergencia actual  y, sobre todo, para un trabajo a corto y medio plazo tanto en el ámbito del desarrollo social como en el ámbito del control democrático y el respeto a los derechos humanos. Por último, se harán campañas de sensibilización y movilización ciudadanas para, entre otras cosas, favorecer  la obtención de recursos.  Haití ha de estar en nuestra agenda de prioridades, aún, durante mucho tiempo

Serán 130.000 euros para empezar y, por tanto, sólo un grano de arena, pero será nuestro grano de arena: el que todas y todos, de una u otra manera, deberíamos intentar aportar

 

 

EL CODI PAT- ETIC DEL PP

grosske | 17 Gener, 2010 08:57

 RAJOY APOYA LA CORRUPCION  +  codi etic +         + rafa duran 4    +      = 0           

En Mariano Rajoy ha vengut a posar-li el turbo a José Ramon Bauzá, President "non votato" del PP Balear.

Amb el codi ètic a la mà, el PP s'ha permés donar lliçons d'ètica des de la trona de la seva 15a trobada interparlamentària.

He de confessar que no m'he llegit el codi ètic del PP - malgrat que tenc la intenció de fer-ho en un futur immediat - però d'una cosa estic ben segur: si el codi ètic del PP permet que Josep Juan Cardona continui segut al Parlament i na Marina Sans i en Rafa Durtan seguts a l'Ajuntament, és que el codi ètic no serveix per res.

PS Per cert. que no he tengut ocasió de comentar aquí l'arruixada que li ha caigut aquest mes al jefe de la banda del Cola-Cao. Aquí vos deix una ressenya d'UH que em sembla la més il.lustrativa del que té damunt des del punt de vista judicial

RAFA DURAN EM VOL POSAR UNA QUERELLA

grosske | 14 Gener, 2010 21:42

                            rAFA dURAN 2

Aquest senyor de la foto ha tengut la barra d'anunciar que volia posar-me una querella. De fet, avui hi ha hagut un acte de conciliació al qual no he acudit...

- Un moment, però aquest no és el senyor que va ser detingut pel cas Palmarena i que està en llibertat sota fiança?

Sí, sí, és el mateix. Idò tot vé d'unes declaracions que vaig fer en una roda de premsa el dia 26 de novembre del 2009. I com que jo sé el que dic i em ratific absolutament amb el que vaig dir, aquí vos deix la transcripció exacta de les meves paraules perquè consti i per si qualcú se n'havia oblidat. Paraules que, per suposat, estaré encantat d'explicar davant el jutge:

"Passar pàgina significa també, tenir una posició clara respecte de les persones implicades en casos de corrupció. I ara en l’Ajuntament de Palma a part  de tenir  en el conseller de turisme que és regidor, tenim un senyor que era el president del consorci del Palma Arena, del consorci que va permetre que volessin 50 milions d’euros que han sortit de les seves butxaques, de vostès que estan aquí seguts i de la gent que ens escolta i que demà llegirà els diaris, presumiblement una part dels quals han anat per pagar “las escobillas del váter del señor Matas” , i a aquest senyor ho tenim segut en el consistori de Palma i no es mou ni amb aigua calenta. I tenim una altra senyora que va pagar viatges seus i viatges de la seves filla i viatges del seu home, amb càrrec, viatges particulars lògicament, amb càrrec a una funerària municipal pràcticament arruïnada. I això està tan acreditat, que ella mateixa ha tornat el dobles per evitar-se més problemes amb la justícia, i aquesta senyora està seguda en el consistori de Palma.  

La funerària municipal, fitxau-vos si era gros el que passava allà dintre, que han bastat dos anys de no robar perquè passi de pèrdues sistemàtiques a tenir beneficis, ara te superàvit la funerària..."

 

DAVALLEN A LA MEITAT LES LLISTES D'ESPERA ALS SERVEIS SOCIALS DE PALMA

grosske | 13 Gener, 2010 10:24

                                    llistes espera

El Tsunami social que vaig anunciar fa uns mesos és una realitat. Ho diuen les xifres d'atur i ho diu també l'increment de les demandes formulades pels ciutadans davant els Serveis Socials Municipals.

El risc de col.lapse era evident: les xifres de temps d'espera per als casos no urgents estaven disparades fins a nivells inassumibles el mes de març i encara ens quedava passar la tardor i, per tant, la fi de la temporada alta turística.

Des de Benestar Socials ens posarem a la feina, adoptarem mesures d'excepció - més personal  i canvis en els procediments - i els resultats han estat espectaculars: no només no hem col.lapsat, no només hem aguantat el "tipo" davant el tsunami sinó que el temps d'espera per als casos no urgents - els urgents són atesos de manera immediata - ha devallat A LA MEITAT!.

El meu profund agraïment a l'staff polític de benestar - això que anomenen "assessors"  i que fan més hores de feina que un rellotge - i també als treballadors i treballadores de l'àrea que estan soportant una pressió creixent i que són els que, en definitiva, estan treguent el carro endavant.

I una cosa més: el meu compromís que el reforçament dels Serveis Socials no ha d'acabar aquí i que - amb crisi i sense crisi - hem d'arribar, tendencialment, a 0 dies d'espera i a tenir uns Serveis Socials ben dotats i amb la millor capacitat de servei a la ciutadania

MIQUEL NADAL, UNA BOMBA DE RELLOTGERIA

grosske | 11 Gener, 2010 10:36

                                    bomba relojeria        miquel  nadal

Fa 27 dies que el Sr. Nadal no té passaport i el Sr. Nadal no ha dimitit. I això és com una bomba de rellotgeria el tic-tac de la qual és fa cada dia més fort i més insufrible per als seus socis de govern

La cosa no va de passaports, naturalment. La cosa va de tenir com a regidor de la majoria governant a Cort a una persona acusada de prevaricació, malversació de fons públics i revelació de secrets oficials al cas Can Domenge i de prevaricació, malversació de fons públics i tràfic d'influències al cas "Operació Maquillatge" (i perdó si hi ha qualque errada o omissió en la relació de presumptes delictes)

El codi ètic signat recentment  pel pacte de progrés exigeix la dimissió del Sr. Nadal  com a regidor de l'Ajuntament de Palma, el sentit comú exigeix la dimissió del Sr. Nadal, el President Antich ha demanat formalment la dimissió del Sr. Nadal, EU, el Bloc i personalitats senyalades d'UM han demanat la dimissió del Sr. Nadal... i el Sr. Nadal segueix sense dimitir... i, el que és més important, UM segueix sense demanar-li la seva dimissió!!

Què passa si no dimiteix?, demanen els periodistes. Idò que esclatarà una bomba l'abast i conseqüències de la qual seran distints si és un acte personal en contra d'una futura decisió d'UM o si és la pròpia UM que facilita la seva permanència en el càrrec seguint sense pronunciar-se sobre el cas. En el primer supòsit, les conseqüències serien limitades a l'Ajuntament de Palma; en  el segon, afectarien al conjunt del pacte signat el 2007

SANT SEBASTIA 2010: EL MES PARTICIPATIU DE LA HISTORIA

grosske | 09 Gener, 2010 12:38

                                                            CARTELL sANT sEBASTIA

A mí, personalment, el que més m'agrada d'aquest Sant Sebastià 2010 és que és fruit de la participació ciutadana.

A través del Pla Director de Festes  i de la Comissió de Festes Populars, ho és en la seva configuració, en els seus criteris organitzatius  i pressupostaris i, fint i tot, en la programació dels principals artistes contractats

I també ho és en la implicació d'entitats i empreses en el patrocini i organització d'activitats

Sé que és un raonament una mica abstracte però crec que això és l'element nodal del canvi polític en matèria de festes populars

A més, aquest canvi ha permés que , en un ambient d'austeritat, s'hagi aconseguit el miracle dels pans i els peixos i tenir unes Festes de Sant Sebastià amb més esdeveniments i artistes que mai

Trobareu el programa a la web de l'Ajuntament (a més de a les vostres bústies, i, de la revel.la, una magnífica informació a la següent pàgina web: www.macrofono.es/santsebastiaEl meu reconeixement a les empreses i entitats que col·laboren en l’organització d’aquestes festes, entre els que es troben Gesa-Endesa, Sa Nostra, Sol Melià, El Corte Inglés, La Caixa, 40 Principales, Cadena 100 i enguany també s’han sumat Europa FM, la Coordinadora de Festes Populars i El Loco Circo de la Vida, que també organitzaran concerts i activitats en el marc d’aquestes festes.

La incorporació d’aquests nous col·laboradors ha permès ampliar el nombre de places que serviran d’escenaris per a la Revetla, que passa de 7 places a l’edició del 2009 a un total de 10 per al Sant Sebastià d’aquest any. A les ja tradicionals places de Cort, Espanya, Major, St. Francesc, Sta. Eulàlia, Joan Carles I i la Reina s’afegeixen enguany la Plaça del Mercat, la dels Patins i la de l’Artesania. Aquesta ampliació de places ha permès també incloure una major varietat d’estils musicals, a fi de tenir unes festes per a tots els públics. 

D'altra banda, tal i com va acordar la comissió de festes, més d’un 50% d’aquests grups són de les Illes Balears i entorn a un 25%  canta en llengua catalana.A més, de la Revetla no només tendrem els altres esdeveniments tradicionals: el pregó de festes, que enguany anirà a càrrec de la Terremoto de Alcorcón, amb una festa a continuació (novedat  iniciada l'any 2009), les projeccions audiovisuals a la façana de Cort (també novedat de l'any passat) i l’aTIÀr Foc. Tendrem, també, la celebració d'un macroconcert a càrrec  Fito & Fitipaldis y La Cabra Mecànica que estarà ubicat al nou recinte de Son Fusteret.

2010, VAMOS PALLA!!

grosske | 08 Gener, 2010 07:51

Vuit dies de silenci i recolliment espiritual per part de l'autor d'aquest bloc m'han semblat una bona manera de començar l'any 2010. Però l'any nou ens espera a tots i cal començar a treballar - tu que m'estas llegint i jo mateix - per convertir-lo en una passa endavant decidida en la construcció d'un món millor.

Això és el que està fent EU amb el seu procés de refundació que ha d'abocar, d'aquí uns mesos, en la constitució d'un nou subjecte polític  a les Illes Balears. Ahir es va fer balanç de la feina feta els darrers tres mesos per part dels 11 grups de treball que estan fent allò quer és més important: - cercar finançament per al nou partit?. - Idò no: elaborar propostes polítiques per millorar les condicions de vida de la gent.

Un nou subjecte polític que tendrà un àmbit d'Illes Balears que, segons es remarca al manifest que ha donat peu al procés, serà d'esquerres, ecologista, republicà, participatiu, feminista i federal. Serà sobirà en la definició de la pòlitica a les Illes Balears però cercarà una articulació federal amb IU (també en procés de refundació, malgrat que amb altres "tempos") per a la definició de les polítiques estatals i, el que és tan o més important, cercarà també l'articulació política partidària amb un nou subjecte d'esquerra alternativa i verda a nivell europeu que és urgent seguir construint si no volem que les bufetades neolliberals ens continuin caiguent des de Bruxel.les sense que ni tan sols les vegem passar.

PS. Veig a Ultima Hora que en Jaume Matas acudeix a un avocat de màxim prestigi, i imagin que caríssim. per assumir la seva defensa penal juntament amb el sempitern Perera. M'assalta un dubte existencial una mica irritant: i si les minutes de l'avocat resulta que les estiguessim pagant amb els nostres doblers?

 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS