Administrar


Estadisticas de visitas

MOLINAR: LES MENTIDES TENEN LES POTES CURTES

grosske | 24 Abril, 2008 06:40

Es mentida que la ubicació provisional del SAPS al Molinar impedeixi, dificulti o, simplement, retrassi la construcció d'un centre de salut a la zona (fins i tot si es volgués fer al solar de Sa Gruta on s'ha de fer el SAPS provisional).


Dit amb altres paraules, és mentida un dels arguments més emprats pels qui s'oposen aferrissadament a aquest emplaçament provisional

Es cert que l'any 2002 l'Ajuntamernt de Palma va iniciar els tràmits per a la cessió del solar de Sa Gruta a la Conselleria de Salut per ubicar-hi aquest centre. Totes les forces polítiques hi estàvem d'acord

... I no és menys cert - perquè ho ha reconegut ella mateixa i perquè està per escrit -  que la Consellera de Salut del PP, la Sra. Aina Castillo, l'any 2004, va renunciar a aquest solar perquè no considerava idònia la ubicació. Avui surt pel diai la Sra. Castillo dient que sí però que, en realitat, després s'ho va repensar i que sí que volia el solar.

No tenc temps ni ganes de fer de detectiu privar per saber tot el que va fer la Sra Cirer i la Sra Castillo sobre aquesta qüestió però allò cert i allò inqüestionable és que, en sis anys, ni varen formalitzar la cessió del solar a la Conselleria ni varen canviar el PGOU per declarar el solar a ús sanitari.

Dit amb altres paraules: 

6 anys després de l'acord del 2002, ni el solar de Sa Gruta ha estat cedit a la Conselleria ni té qualificació d'ús sanitari (el té assistencial, és a dir, l'adequat per a equipaments com el SAPS)

Per tant. ara no seria possible ubicar el Centre de Salut a Sa Gruta. Hi hauria que esperar un any i mig, aproximadament, per tal de requalificar els terrenys i a formalitzar la seva cesió a la Conselleria de Salut

Un any i mig és el mateix temps que el SAPS estarà provisionalment a Sa Gruta. No és coincidència: el que impedeix ubicar-ho ara mateix a Can Pere Antoni,  la seva ubicació definitiva, és que cal requalificar l'ús del solar de Can Pere Antoni de sociocultural a assistencial 

Per tant, queda demostrat que la ubicació del SAPS a Sa Gruta de manera provisional no afecta per res a la ubicació d'un centre de salut al Molinar (fins i tot si es volgués fer al solar de Sa Gruta on s'ha de fer el SAPS provisional).

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS