Administrar


Estadisticas de visitas

3a OPERACIO CONTRA EL BARRAQUISME

grosske | 23 Abril, 2008 06:03

Primer va ser l'edifici abandonat del carrer Brotad, després el Canòdrom, la següent passa serà el conjunt de barraques que hi ha entre la Via de Cintura i General Riera, on hi viuen en condicions lamentables unes 60 persones. En trobareu una bona ressenya a http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?3503+3+201717 

Poc  a poc li anam rentant a aquesta ciutat algunes vergonyes

La Façana Marítima i la remodelació de la Platja de Palma són projectes imprescindibles però hem d'acabar amb l'exercici d'hipocresia i poca vergonya que significa perfumar i pentinar aquesta ciutat quan fa molt de temps que, per les seves parts més íntimes, no passa l'aigua i el sabó.

Necessitam una policia local amb capacitat efectiva d'intervenció a peu de carrer, uns serveis socials prou potents per atendre mil necessitats de les famílies, mesures de  protecció per a  les persones grans depenents i per als menors;necessitam escoletes, lluitar contra el fracàs escolar, construir habitatges protegits i, per suposat, necessitam albergs per a transeúnts, centres d'inclusió social i un munt de coses més... aquest és el canvi promés i el que, sens dubta, durem endavant.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS