Administrar


Estadisticas de visitas

EL CAPELLA, ELS VEINS I ELS IMMIGRANTS

grosske | 18 Abril, 2008 12:12

Ahir vaig ser a Son Dameto. La Parròquia i l'AVV han montat un "holding" per donar formació a immigrants i facilitar la seva integració. Tot el primer pis de la parròquia està dedicat a unes aules tibades de gent i pilotades per 30 voluntaris que fan torns per donar les classes de manera altruïsta.

"Són prinsipis del projecte - em conten - treballar per l'acollida dels immigrants. respectar els seus costums i credos, treballar la interculturalitat i la seva integració a la nostra societat" 

L'Esglèsia, el moviment associatiu i gent de bona voluntat afrontant en positiu els problemes socials: un vendaval d'aire fresc front als qui surten cada dia als diaris intentant donar-li l'esquena als problemes o posant pals en les rodes de la seva ressolució

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS