Administrar


Estadisticas de visitas

AVANÇA EL PLA DE DESALLOTJAMENT DE SON BANYA

grosske | 07 Abril, 2008 06:17

Amb la sola abstenció del PP, la Junta rectora del Patronat de Son Riera aprovà la setmana passada el Pla per al desmantellament de Son Banya

Crec que és un dels temes més importants d'aquests quatre anys perquè Son Banya no només és un santuari del narcotràfic, és, també, un focus permanent de marginació social i de segregació  racial.

El Pla distingeixc entre la població de Son Banya que es dedica al narcotràfic i la resta, als quals el narcotraficants, de qualque manera, utilitzen de "pantalla".

El Pla preveu un buidatge progressiu del poblat cap a destinacions molt disperses de la ciutat. L'objectiu és acompanyar el reallotjament de mesures d'integració social i laboral i minimitzar els impactes sobre la resta de la ciutat. Un reallotjament no controlat o que permetés la creació de nous guetos a d'altres indrets de la ciutat seria un autèntic desbarat.

El documenta analitza que serà necessari dificultar al màxim el narcotràfic al poblat. Dit planerament: quan el narcotràfic deixi de tenir interés en el poblat, desallotjar-lo será "coser y cantar". Aquí la Delegació del Govern ha de jugar un paper fonamental.

La setmana qui ve seran convocades entitats veïnals, sindicals, patronals i aquelles destinades a la inserció social. Més tard, la Junta de Govern aprovarà el Pla que començarà a executar-se el segon semestre del 2008

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS