Administrar


Estadisticas de visitas

EL CANODROM I ALTRES COSES

grosske | 04 Abril, 2008 06:10

Ahir va culminar feliçment el procés de reallotjament de les persones que malvivien a l'ex-canòdrom de ciutat en condicions infrahumanes. El meu compromís amb el tema, les circumstàncies que envoltaven el cas i la manera com voliem afrontar-lo des de Benestar Social les podeu trobar clicant a http://grosske.balearweb.net/post/46458  . Si clicau Canodrom al cercador del Bloc també sortiran les denúncies que ja fèrem sobre la qüestió a l'anterior legislatura perquè això, malauradament, era un problema vell i empantanat. com tants d'altres.

Juntament amb l'edifici abandonat del carrer Brotad, aquesta era una ferida que era imprescindible de tancar i que ha estat possible fer-ho amb criteris socials, entre d'altres coses, per la magnífica professionalitat dels funcionaris de Cort implicats ern el tema... però hi ha moltes més batalles que ens esperen

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS