Administrar


Estadisticas de visitas

EL CAS DE SANTOS ES EL CAS PP

grosske | 01 Abril, 2008 06:09

Les irregularitats en la contractació del "Castell de Bellver" del Parc de Sa Riera no s'haurien produit si el govern del PP no hagués tret  l'oposició dels Consells d'Administració de les Empreses Municipals.

Un compromís d'un milió i mig d'euros sense partida pressupostària i sense concurs no hagués passat davant els membres de l'oposició sense que aquests haguessin aixecat la mà per protestar

Amb l'oposició present mai no s'hagués aprovat al Consell d'Administració de dia 7 de febrer el següent acord: "17) Precs i preguntes A petició de la Gerent s'aprova (s'aprova a precs i preguntes!!) una despesa de 1,486.319,37 euros al Parc de Sa Riera per subministre i instal.lació del joc infantil "Castell de Bellver" i subministre i instal.lació 11 unitats de Fitness" 

I molt probablement, el 4 d'abril del 2007 no hagués passat el punt 11 ("Se da cuenta de la adjudicación y ejecución del suministro e instalación de juegos infantiles Castillo de Bellver y del suministro e intalación de 11 unidades de Fitness a la empresa adjudicataria de la obra principal...") sense que qualcú s'hagués interessat pel concurs (inexistent) que havia precedit a l'esmentada adjudicació.

Rodrigo de Santos no era l'únic regidor del PP en el Consell d'Administració de l'EMOP. El seu Vice-President era el portaveu del PP (ara i aleshores) Rafael Duran... cap a on miraven quan es generava un pufo per a l'Ajuntament d'un milió i mig d'euros?.

Fiscalia ha d'estudiar el tema per esbrinar la possible comissió de delictes però els ciutadans i ciutadanes tenen dret a saber TOT el que es feia amb els seus doblers, a conèixer els delictes i també a conèixer les irregularitats administratives. Reduïr el problema a Rodrigo de Santos és amagar un problema menys espectacular però de molt més calat: la manera de funcionar de l'anterior govern municipal

Nota graciosa: Ahir al plenari es modificaren els estatuts de l'EMT per rectificar la política de l'anterior govern i permetre l'entrada de l'oposició (en aquest cas del PP) al Consell d'Administració. La reacció den Duran encara va ser protestar perquè a Barcelona el PP tenia dos membres i aquí només un (tindran morro!)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS