Administrar


Estadisticas de visitas

R DE SANTOS: CIRER NO POT SEGUIR AMAGANT-SE

grosske | 29 Març, 2008 09:41

Avui es publica a tota plana que la Fiscalia ha començat a investigar la costrucció irregular del famós "Castell de Bellver" del Parc de Sa Riera

Una factura d'1'4 milions d'euros ha aterrat a l'EMOP on no hi ha ni partida prevista ni es va fer un procediment administrariu així com cal.

Amb l'assumpte de la VISA ja vaig advertir que més d'un havia d'haver optat pel silenci i per tapar la qüestió. Els esdeveniments posteriors em donaren la raó i ara només manca que el jutje ens faci la nòmina exacta dels que varen callar.

Amb el cas del pseudo "Castell" la cosa és encara més flagrant.  Això és una actuació de govern molt complexe, que implica moltes àrees municipals i que sembla impensable que el Sr. Rodrigo de Santos pogués dur a terme amb el desconeixement de la resta de tots els seus companys de govern i de la pròpia batlessa, Catalina Cirer.

Qui repassi en aquest bloc la categoria "Palma. Corrupció urbanística" vaurà que la manca de transparència i les mangarrufes estaven a l'ordre del dia. I això que, aleshores, jo encara no tenia coneixement que es cobraven "mordidas" per a la concessió de llicències.

La Sra. Cirer era la responsable darrera del que passava al seu govern i, com a mínim, ha de demanar disculpes públiques per ser una batlessa que no s'enterava de res. Si encara són majors les seves responsabilitats el temps ens ho dira

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS