Administrar


Estadisticas de visitas

RODRIGO DE SANTOS I CATALINA CIRER

grosske | 17 Març, 2008 09:44

Quan es vagi apagant la descripció estorada del QUE, vendrà la pregunta important: QUI I PERQUE VA PERMETRE QUE PASSAS?

En aquesta línia ja anaven, entre d'altres, els articles d'ahir de Matias Valles i Joan Riera i un editorial anterior d'Ultima Hora

Haver tengut de Tinent de Batlia d'Urbanisme durant quatre anys una persona amb problemes amb les drogues, amb una doble vida, necessitat de doblers i poc escrupulós amb el maneig dels doblers públics no resulta gaire tranquil.litzador tenguent en compta que Urbanisme és l'àrea més sensible de qualsevol Ajuntament a xantatges, pressions o invitacions a comportaments irregulars.

La reacció de la Sra. Cirer davant aquest fet ha estat dir que es sentia enganada, que no era la mare del regidor en qüestió i que els mecanismes de control "havien fallat".

No hagués estat de més que la Sra. Cirer s'hagués pres la molèstia de demanar una miqueta de disculpes a la ciutadania per la seva manca d'"ull" a l'hora d'elegir els seus col.laboradors. Sobre tot si tenim en compta que l'altre "home fort" del seu govern ja va haver de dimitir en el primer tram de la legislatura per fer mobbing immobiari (li va tallar l'aigua a unes llogateres) aprofitant-se - deia la sentència - "de la seva condició de President d'EMAYA"

Però allò més qüestionable és que la Sra. Cirer parli de "fallo" en els mecanismes de control com si parlàs d'una avaria en el carburador d'un cotxe. Com ja vaig afirmar al post anterior, ALGU O ALGUNS VAREN TANCAR ELS ULLS davant la malversació de fons del Sr. Rodrigo de Santos.

Tal i com es va produir, la utilització fraudulenta dels fons municipals era fàcilment detectable per a tots aquells que tenien el control administratiu sobre el tema. Per tant, qui va posar en coneixement de qui les irregularitats comeses, fins a on va arribar la informació i qui, finalment, va decidir donar "carpetazo" i tancar els ulls?. Aquestes són les preguntes realment interessants i les que la fiscalia és, ara mateix, la única encarregada d'investigar i de contestar (l'Ajuntament no pot obrir una investigació en paral.lel). Aquestes preguntes són, en definitiva, les que ens donaran l'autèntica dimensió política del cas

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS