Administrar


Estadisticas de visitas

SUBIDON D'EU-EV

grosske | 01 Març, 2008 17:13

L'acte amb en Gaspar Llamazares ha estat un èxit sense pal.liatius. No ho dic per una qüestió quantitativa (malgrat qur el local estava absolutament petat i, de fet, hi ha hagut gent que ha hagut de pujar a l'escenari o seguir l'acte des del vestíbul): ho dic pel clima que s'hi respirava.

Marisol Ramírem ha posat literalment d'empeus l'auditori i fins i tot Gaspar Llamazares - tan asturià ell - ha aprofitat l'inalàmbric per abandonar el faristol, acostar-se al prosceni, acotar-se! - sí, sí, acotar-se! -i  així, com qui fa una confidència al públic que no hagi de sentir ningú, desgranar compromisos amb saharauis, immigrants i palestins, amb la pau, la democràcia i la sostenibilitat. Els periodistes de la caravana que el segueix arreu de l'Estat no s'ho podien creure

El públic, naturalment, també ha flipat en colors. Magnífic això de presentar-se a les eleccions des de la reafirmació en les pròpies idees, el coratge i la claredat. Aquesta esquerra útil, valenta i verda no és només necessària: és imprescindible

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS