Administrar


Estadisticas de visitas

QUE FER AMB AQUEST BLOC?

grosske | 30 Juny, 2007 09:59

No fa gaire dies, en Jordi Bayona reflexionava sobre la possibilitat de posar punt i final al seu bloc. El seu raonament era correcte però també eren de pes, i així ho ha reconegut el propi Bayona,  les argumentacions en contrari.

Alguna gent em diu que no és prudent mantenir el meu bloc amb les meves noves responsabilitats polítiques, que una línia de comunicació i debat tan "calenta" és incompatible amb la prudència a la qual obliga formar part d'un govern.

L'opció de "refredar" el bloc no sembla massa útil. En Biel Barceló escriu poc i de manera molt prudent... i la resultant és que el seu bloc s'ha convertit en un foro de debat intern entre militants i simpatitzants del PSM (i algún "anti") que, perfectament, podria penjar de la  pàgina web del propi partit. No és que estigui malament, és que no és exactament la funció d'un bloc

Es cert que jo no podré escriure en aquest bloc amb la mateixa llibertat que abans, no només per prudència política sinó també per imperatiu legal (les deliberacions de la Junta de Govern, per exemple, són secretes) però, d'altra banda, em varen arribar molt fons les paraules d'una comentarista den Bayona "que no se digui que l'esquerra quan governa, calla".

A mí m'han vengut diverses idees al cap: fer un bloc menys aferrat a la conjuntura política local, moderar els comentaris (algúns debats són com els de Salsarosa: enganxen però, en acabar, no t'han aportat res de bo), convertir-ho en una eina d'interlocució real amb els lectors contestant preguntes o donant opinions sobre allò que em sol.licitin (una pràctica interessant però que, inevitablement, aferrarà el bloc a la conjuntura més calenta de l'actualitat política i municipal)... no ho sé. M'agradaria sentir algunes opinions abans de decidir.

Area ve l'estiu, l'activitat de la blogosfera baixarà i és un bon moment per fer canvis

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS