Administrar


Estadisticas de visitas

AL.LUCINANT

grosske | 28 Juny, 2007 06:48

Aquests dies al.lucines una mica amb els titulars de premsa. Quan encara no he arribat a païr el de "Matas abandona la política" a cinc columnes i en portada (qui ho anava a dir fa ún mes i busques), avui trobam a la premsa el següent: El Grupo Matutes denunciarà al Govern por las autopistas de Eivissa (sic)!!... (llegiu-lo dues vegades, val la pena)

Només una mica menys al.lucinant és la posició del diputat de Formentera amb el suport del PP, Sr. Mayans. Segons sembla "El diputado de AIPF estudia votar a Antich y dejar el grupo popular". Matías Vallés diria que "después del capitán, las ratas empiezan a abandonar el barco" però jo em limitaré a constatar que el Sr. Mayans manifesta una extraordinària sensibilitat a la direcció del vent.

Mentres tant, tot sembla indicar que els mariners que encara queden al vaixell del PP estan efectúant totes les maniobres necessàries per acabar-lo d'enfonsar. El seu diari de capçalera els convida a substituir els 100 dies de cortesia al nou govern per "ni un minuto de respiro", a la seva darrera executiva la conclusió més clara va ser que "nunca mais" pactarien amb Unió Mallorquina, Angel Aceves ha estat la persona encarregada de posar el PP "prietas las filas e impasible el ademán", s'han desfet ja del llastre centrista i catalanista de Maria de la Pau Janer i, per si faltava qualque cosa, Maria Salom afirma en el Congrés que "el pacto de Baleares huele a podrido" (ja?). Si segueixen així, això serà com el Titànic però sense necessitat d'iceberg 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS