Administrar


Estadisticas de visitas

HABEMUS PACTE

grosske | 25 Juny, 2007 21:39

Et voilà! El pacte està acordat des d'avui migdia.

Ahir el mòbil, amb una bateria molt potent que fàcilment em dura dos dies. es va quedar "aixut" a les 6 del capvespre. Avui matí, reunió maratoniana del Bloc tot el matí... i més cridades telefòniques. Al migdia hi havia acord, m'he pogut canviar de camisa, he tengut llum verda per escriure al bloc i, a l'horabaixa, reunió maratoniana de la direcció d'EU per valorar l'acord de la comissió negociadora... Entre tant, nirvis, discusions, preocupacions i cristos varis.

Com deia a un post recent... tot va normalment.

Demà constitució del Parlament, segona gran visualització del canvi (la primera fou l'elecció d'una batlessa progressista a l'Ajuntament de Palma després de 16 anys de governs conservadors). La setmana qui vé investidura del President del Govern i, pocs dies després, constitució dels Consells Insulars... el mes de juliol serà el sus del segon periode progressista a les Balears.

Tot el meu esforç serà perquè aquest pacte funcioni i perquè aquest canvi no sigui només per un efímer periode de quatre anys.

PS Demà esper poder penjar en el bloc l'acord programàtic pactat

ESPERANT LA SIGNATURA DEL PACTE...

grosske | 25 Juny, 2007 05:49

Diuen que n'Isabel la Catòlica va prometre no canviar-se de camisa fins que no hagués conquerit Granada. Jo tenc complicat escriure en el bloc fins que el pacte no estigui firmat. Si escric d'un altra cosa, em semblaria una mica fals i si escric sobre això mateix, en aquests moments, em semblaria una imprudència. Així que deman disculpes per la meva manca de "productivitat" com a administrador del bloc.

Tanmateix, tal volta en unes hores ja em pugui canviar de camisa...

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS