Administrar


Estadisticas de visitas

HA VENGUT PER QUEDAR-SE

grosske | 18 Juny, 2007 06:28

Asseguda tota sola a la presidència de la Sala, menuda, prima, el somriure tímid, sobrant-li cadira de per tot, semblava que estava allà aposentada per equivocació. Fins i tot el tòtem icònic "Ancien Régime" que tenia sobre el cap (sobre la batlessa el Rei, sobre el Rei, Déu) accentuava el seu aire de persona fora de lloc.

Res més enganyós i més lluny de la realitat. Transpuà tot el temps una simpatia sincera, una cordialitat gens ni mica embafosa i un coratge mesurat d'acord amb les nosves circumstàncies. El seu discurs fou impecable i em consta que el va escriure ella personalment. Sembla que tenir una batlessa intel.lectualment sòlida formarà part del canvi.

Segur que té punts febles. Ja els trobaré. Però, de moment, sembla obvi que Aina Calvo ha vengut per quedar-se

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS