Administrar


Estadisticas de visitas

TOT VA NORMALMENT

grosske | 14 Juny, 2007 06:06

Els pactes a les Balears avancen entre nirvis, especulacions, petits terratrèmols, rumors, avanços, retrocessos i més especulacions... o sigui, normalment.

En realitat, per damunt d'aquests accidents del terreny, pèr damunt d'anècdotes personals incontables i, en molts de casos, inconfirmables, la negociació va en la direcció prevista des d'un principi i amb prou claredat.

La notícia d'avui serà l'òrdago que el PP oferirà a UM al més alt nivell. Tenc curiositat per sarber la naturalesa de l'oferta i per conèixer les eventuals conseqüències que tendrà al sí del Partit Popular... però em sorprendria molt que tengués conseqüències pràctiques en l'orientació de les aliances que, finalment, s'han de formalitzar.

Malgrat que encara hi quedin aspectes importants per concretar, jo crec que hi haurà un pacte progressista a tots els nivells. Serà un pacte raonable quant a programes i raonable quant a les àrees de gestió com raonable és el tìpus de negociacíó, discreta i sense fotos, que s'ha duit endavant fins ara.

Què vol dir raonable? Per a mí, raonable vol dir que s'ajusti a la correlació de forces existent, que sigui sòlid i potencialment exitós i que, per tant (aquí vé allò més important), permeti iniciar una ona llarga de reorientació de la política balear

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS