Administrar


Estadisticas de visitas

LA CALAVERA DE MATAS I LA BATLIA COMPARTIDA

grosske | 11 Juny, 2007 07:13

Jaume Matas dóna voltes pel Consolat de Mar meditant sobre un dilema irresoluble: si no fa un intent seriós per pactar amb UM, ni Rajoy ni els seus companys de partit (especialment els alts càrrecs)  li perdonaran; si fa un intent seriós (que passi per ofertar presidències o sacrificar na Cirer a Palma), ni les bases del seu partit ni el seu electorat li perdonaran.

Matas, com un nou Hamlet, dóna voltes i voltes al seu dilema i sap que. tal volta, aquesta calavera que duu a la mà és, en realitat, la seva.

Per la seva banda, avui es reuneix una UM a la qual, per tàctica negociadora, li hagués convingut més un PP amb més iniciativa i menys dubitatiu. Escorada clarament a un pacte progressista, mirarà de posar les bases per solventar el tema de la batlia de Palma.

El PSOE i el Bloc ens oposam a cedir la batlia a UM per les raons moltes vegades expressades al llarg de la campanya. El PSOE, també, per una raó suplementària: sap  que la lògica de la batlia compartida és compartir-la a tres, no a dos, i que, cas contrari, les compensacions que es farien necessàries farien  l'esquema de gestió de Cort tan complicat com poc convenient per als interessos socialistes

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS