Administrar


Estadisticas de visitas

ETA: MES ATEMPTATS

grosske | 05 Juny, 2007 06:58

ETA ha donat per finalitzada una treva que tots, llevat d'ella mateixa i d'HB, donàrem per acabada després de l'atemptat de Barajas.

Avui matí tendrem les reaccions dels diferents partits davant aquesta notícia. Es una temptació aficar-se en aquest embolic: repercussions de la nova situació per al PP, per al PSOE i per a la resta de partits, repercussió sobre les properes eleccions generals, repercussió sobre la situació política d'Euskadi... Ara mateix totes les tertúlies de ràdio i televisió ja en venen plenes d'aquest tipus d'anàlisi

Però a mí, ara mateix,  tot això no em motiva gaire.

Ara mateix, el que em demana el cos es recordar que ETA, afortunadament, perdrà la seva batalla de manera estrepitosa; ETA, tard o d'hora, acabarà la seva activitat sense haver aconseguit cap dels seus objectius. I això em fa content perquè ETA no té gens ni mica de raó. ETA no té dret a fer el que fa, per cap causa, per cap raó, per cap circumstància.

I això, ja ho veis, és l'única anàlisi que em fa ganes fer tal dia com avui

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS