Administrar


Estadisticas de visitas

FONT ROSSELLO: PUTES!, NO VOT!

grosske | 01 Juny, 2007 07:55

No sé si tots coneixereu en Joan Font Rosselló, diputat sortint del PP, articulista del Mundo i perseguidor per excel.lència del batle pessemero de Petra (que, per cert, acaba d'obtenir una sobrada majoria absoluta).

Es, també, membre destacat d'aquesta concorxa ultraconservadora que va del Circulo Balear fins a mitja Catalina Cirer passant per El Mundo, Carlos Delgado i Acció Familiar.

El tal Font fou membre d'una taula del carrer Ramon Berenguer III. En acabar les votacions i quan tocava votar als membres de la taula, anà cap a la cabina de les paperetes per, instants després, sortir amb les mans buides i cridant: "Putes!, no vot!". Tots els membres de la taula, apoderats i interventors dels altres partits el pogueren sentir.

En Matas està fins adalt d'aquest sector però el tema és saber quin marge de maniobra té per desfer-se d'ell sense un cost polític inassumible i, sobre tot, quin marge de maniobra representa aquesta situació per arribar a pactar amb UM

PS. El comentari núm 28 d'aquest post és una rectificació del Sr. Font sobre la qüestió. Segons ell no va votar per raons exclussivament tècniques. Es possible que la meva font no interpretàs bé la situació i aquí deix constància de la rectificació feta per l'interessat. Es una qüestió elemental de "fair play" informatiu que, d'altra banda, jo encara estic esperant del Dia del Mundo (diari on col.labora i amb el qual tant s'identifica el Sr. Font) després de set sol.licituds de rectificació i 4 (quatre) sentències judicials instant-lo a publicar la meva rectificació. Per últim, he d'agraïr al Sr. Font la seva sinceritat a l'hora de descriure la situació interna del PP a Balears; això converteix el seu comentari en un document molt valuós per ratificar i il.luminar les tesis polítiques del meu post

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS