Administrar


Estadisticas de visitas

EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

grosske | 25 Febrer, 2007 12:37

Fa un parell de dies Tomeu Martí de l'OCB publicà un article al Balears sobre la Nueva Mallorca. El dia següent un troll que tenc aficat en el meu  bloc el qualificava poc menys que de terrorista

El Circulo Balear, que té com a òrgan d'expressió el bloc Baleares Liberal  són els màxims exponents de la famosa "Nueva Mallorca", una denominació de clares resonàcies faixistes (la nova alemanya, l'"ordine nuovo", etc.)

Si entrau a Baleares Liberal veureu que no és un fenòmen local: està dins una xarxa que està encapçalada per España Liberal i que continúa amb Andalucia Liberal, Cantabria Liberal, etc.

Es l'extrema dreta organitzada al sí del PP... de moment.

Els premis recentment atorgats pel Circulo Balear són prou explícits de la seva iconografia: Eduardo Inda, premi a la llibertat d'expressió, Nigorra com a empresari, Carlos Delgado com a batle... vos podeu figurar.

Deliciós tambe. per exemple, aquest article sobre l'aniversari... de la batalla de Pavia!! amb un llenguatge digne dels llibres d'història dels anys 40.

L'íntim lligam amb el PP es nota en moltes coses però no vos enganeu: això funciona autònomament i és un lobby de pressió al sí del PP amb una direcció molt clara: trencament amb tot allò que "pudi" a centrisme (des del grup Serra fins a UM), espanyolisme aferrissat (l'Estatut ens lleva llibertat) i pal quan qualcú es "desmanda" (per exemple, no han dubtat en demanar la dimissió den Rodrigo de Santos per no voler votar la meva reprovació a l'Ajuntament)

I una cosa més: s'equivoca qui pensi que són quatre moixos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS