Administrar


Estadisticas de visitas

LA PROFESSORA DE RELIGIO

grosske | 24 Febrer, 2007 08:19

Ha aixecat una certa polsaguera la sentència del Tribunal Constitucional avalant l'acomiadament d'una professora de religió catòlica per viure "en concubinat" amb un senyor. 

Jo crec que, tècnicament,  tenen raó els qui donen la batalla contra aquesta sentència dient que va contra els drets dels treballadors i treballadores  però no és menys cert que aquí no parlam d'ensenyar, parlam d'adoctrinar (que és una cosa molt distinta) i també comprenc que l'Esglèsia vulgui adoctrinadors creíbles que no es posin a riure quan expliquin que viure plegats sense estar casats és un pecat mortal que condueix directament a l'infern

 La contradicció es resol fàcilment si ens adonam que el vertader problema rau en el següent: en que jo, i tots vosaltres,  estiguem finançant amb els nostres imposts l'adoctrinament religiós a les escoles públiques i el problema és, també,  que docents contractats per l'administració a les escoles públiques siguin anomenats... pels Bisbes!!.

A partir d'aquesta aberraci ó, tot desbarat és possible. L'adoctrinament religiós no pinta res a les escoles públiques d'un Estat aconfessional i, si de cas, hauria de ser una activitat extraescolar administrada pels pares interessats en el tema.

ZP ha donat la batalla en aspectes de drets civils i modernització de l'Estat però, en molt de temes, s'ha quedat a mig camí

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS