Administrar


Estadisticas de visitas

REPROVACIO: ESPECTACULAR ABSENCIA DE RODRIGO DE SANTOS

grosske | 22 Febrer, 2007 18:42

Tal i com El Mundo ha publicat avui matí i tal com he ressenyat a la meva transmissió on line del ple de l'Ajuntament, el PP ha presentat una moció de reprovació contra la meva persona.

El contingut de la moció, infumable, un seguit de "aparentments" i "segons sembla" que han fet abocar en una moció de reprovació... a un portaveu de l'oposició!.

Allò més cridaner és que Rodrigo de Santos ha anunciat avui matí que no votaria la reprovació i, efectivament, s'ha absentat del Ple en el moment de la votació. Sí, sí, com ho sentiu: el coordinador del grup municipal ha protagonitzat la primera indisciplina de vot del grup en un assumpte de tanta trascendència política i a tres mesos de les eleccions!!

Per si això fos poca cosa, en Sierra i na Cirer s'han fet un lio important amb la moció. Han dit que ells el que volien era informació i explicacions. S'els ha contestat que si volien explicacions que les haguessin demanat a una Junta de portaveus o allà on fos i se li hagués facilitat però que ells venien, directament, amb una moció de reprovació

Al final, na Cirer ha reconegut públicament que tal volta s'han equivocat en la forma...!!!

Es a dir, presenten una moció sense precedents i d'enorme calat polític i resulta que s'han equivocat en la forma!!. Vaja un fiasco!

Aquesta és, evidentment, una campanya orquestada però el director d'orquesta és obvi que ha de dimitir per inútil.

PLE ON LINE AL BLOC DEL COSTAT

grosske | 22 Febrer, 2007 09:13

A Eberhard i Nanda en Bloc per Palma trobareu la crònica del Ple de l'Ajuntament on line. Així mateix, he de comunicar-vos que, per sensibilitat amb el Bloc per Palma,  Sopicaldos La Ponderosa ha deixat de patrocinar aquesta retransmissió i, a partir d'ara, ho farà la coneguda firma "Tàperes Can Pep"
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS