Administrar


Estadisticas de visitas

UN AUTO IMPORTANTISSIM DEL TSJB

grosske | 20 Febrer, 2007 07:21

Palma pot acabar guanyant d'una tacada 220.000 m2 d'equipaments i zones verdes.

De vegades, les pugnes institucionals són estèrils i no fan altra cosa que perjudicar els ciutadans. Aquest no és el cas. El recurs del Consell de Mallorca contra l'adaptació al Pla Territorial de Mallorca del PGOU de Palma ens permetrà, si prospera definitvament, obtenir tres beneficis:

- guanyar els 220.000 m2 d'equipamentsd als quals feia referència

- distribuir harmònicament els equipaments entre els urbanitzables de la ciutat

- evitar que zones sense serveis essencials, com Son Vida, continuin creixent  

Aquesta, com moltes d'altres qüestions, poden ser decidides - definitivament  i amb major solvència, pel sufragi ciutadà emés el proper dia 27 de maig. Però bé està que l'esquilibri entre institucions i la intervenció de la justícia ens dóni, de tant en tant, una alegria.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS