Administrar


Estadisticas de visitas

LA ROTATIVA IL.LEGAL DEL MUNDO: 6 FETS I 1 RUMOR

grosske | 19 Febrer, 2007 19:02

1er fet: El passat dia 14 de Febrer, la fiscalia va obrir diligències informatives en relació amb l'aprovació del projecte d'execució d'Omniprint, on s'edita El Mundo. El Dia de Baleares. Aquesta planta està ubicada al Polígon Son llaüt del municipi de Santa Maria.

2on fet. Anteriorment, el Consell Insular de Mallorca havia considerat que aquest projecte no s’adequava a la normativa urbanística vigent pel que fa a la seva altura i a l’ocupació d’espai públic i va dictaminar que la planta havia de ser tancada

3er fet.  L'Ajuntament de Santa Maria ha fet anques enrera de la llicència concedida mitjançant declaració de lesivitat per als interessos del municipi

4t fet.- La denúncia davant Fiscalia la va presentar... ALES per Santa Maria, políticament lligada a EU-EV

5è fet- El regidor d'EU-EV a Santa Maria ha duit el tema en diverses ocasions al Ple de l'Ajuntament  

6è fet. Alternativa EU-EV ha anunciat que, en ús de les atribucions que li confereix l’article 56 de la Llei 10/90 de 23 d’Octubre de Disciplina Urbanística de la CAIB, s’adreçarà a l’Ajuntament de Santa Maria i al Consell Insular de Mallorca per tal d’instar el restabliment de la legalitat urbanística.

... i un rumor de fonts ben informades:  un grup d'advocats de El Mundo es va desplaçar des de Madrid per explicar-li a la batllessa en el seu despatx  que, si tancava la planta, anirien directament contra el seu patrimoni.

Els fets els vos deix aquí i que cadescú tregui les seves conclussions.

El rumor també amb l'afegit que jo el don per cert.

Sort a la legalitat urbanística transgredida i sort també a una batllessa desbordada per interessos tan potents com els que he esmentat

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS