Administrar


Estadisticas de visitas

VERGONYOS HAPPENING DE SUPORT A LA CORRUPCIO

grosske | 17 Febrer, 2007 09:47

Ahir el Secretari General del PP va anar a explicar a Santa Margalida que del Olmo - el de les cintes reconeixent suvorns a canvi de requalificacions, el de l'impost revolucionari al concessionari de les platges,etc.  - ha estat el millor batle que ha tengut Santa Margalida. Ho conta molt destacat el Diario de Mallorca

"Nada nuevo bajo el sol". Com he explicat a qualque post recent, el problema del PP no és que tengui corrupció al seu sí: és que l'ampara i la protegeix a canvi de lleialtats polítiques i de suports electorals. Per això deia al mateix post que els vertaders culpables de la corrupció no són els Hidalgo, els de l'Olmo i tota la resta (que són bastants): els vertaders culpables són el tàndem, Matas/Rodríguez

Per cert, després del "happening" d'ahir, què patètiques sonen les paraules de Rosa Estaràs no fa gaire dies al Diari Balears sobre l'extermini  (sic) de qualsevol cosa que sentís a corrupció al sí del PP!!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS