Administrar


Estadisticas de visitas

PRIMICIA INFORMATIVA: ACORD PROGRESSISTA A LES PITIUSES

grosske | 10 Febrer, 2007 19:34

Ho ha acordat fa vint minuts l'Assemblea d'Eivissa pel Canvi: hi haurà acord amb el PSIB-PSOE a les eleccions autonòmiques i municipals. Hi ha hagut 138 vots a favor, 54 en contra i 5 abstencions.

Avui matí, el Comité de direcció del PSOE pitiús també ho ha aprovat per ample majoria.

Naturalment, respect molt les posicions dels que volien fer volar tota sola a Eivissa pel Canvi però crec que és una bona notícia. L'acord és bo en termes de pluralitat (Eivissa pel Canvi tendrà dos consellers/es, dos parlamentaris/ès i quatre regidors/es a Vila) i crec que també és bo en termes d'eficàcia electoral.

El PP a Eivissa no baixa mai del 47% dels vots i això és molt difícil d'afrontar amb llistes separades. Ara fa falta que hi hagi seny en la gestió de l'acord i en la gestió futura, que esper que es produirà, de les institucions pitiüses.

Per al PP tot són males notícies però sempre els quedarà Paris... perdò, El Mundo volia dir

CONFIRMAT: MATAS ES EL CULPABLE

grosske | 10 Febrer, 2007 08:38

El portaveu del Govern Balear explicà ahir  l'escàndol denunciat per El Pais  i del qual es feia resó el meu post anterior. Segons Joan Flaquer, la Conselleria de Medi Ambient retengué durant 10 mesos una denúncia contra una de les urbanitzacions il.legals més importants fetes a Andratx  (150 habitatges il.legals en sòl rústic protegit a Monport)  perquè," segurament, tenien altres prioritats"

No voldria semblar desagradable però, una vegada més, sembla que ens prenen per beneits. La Conselleria de Medi Ambient no havia de fer altre cosa amb la denúncia que traslladar el paper  al Consell de Mallorca i a la Fiscalia de Medi Ambient. Explicar que s'atorbassin déu mesos a fer-ho  perquè tenien altres prioritats és senzillament ridícul.

La manca d'explicació raonable avala l'explicació més plausible: el PP havia pactat amb Hidalgo, coneixien perfectament totes les seves mangarrufes (entre les quals una de les més importants, Monport) i estaven en converses amb ell perquè fós el seu candidat el 2007. Es per aquestes raons per les quals Medi Ambient atura la denúncia

I a això em referia en el meu post  d'ahir quan deia que Matas és el culpable. Un govern honrat, hagués dit: investigarem amb la màxima celeritat qui és el responsable del retràs en la tramitació de la denúncia i demanarem les responsabilitats pertinents... però què han d'anar ha demanar si els responsables són ells?.

El post ja és massa llarg però no puc deixar de "linkar-vos" dues notícies més que afecten en Matas i al municipi de Santa Margalida

PS. I mentres tant... mentres tant El Mundo intenta consolar la seva clientela amb el culebrón de la meva casa. Avui cita com a una gran malifeta unes obres de reforma que ell sap perfectament que les vaig  fer amb les corresponents llicències municipals sol.licitades el 4 d'octubre del 2005 i 9 de gener del 2006  (cosa que El Mundo es guarda molt de dir). El més extravagant és que citi negativament el canvi d'uralita per taulada quan un dels objectius del Pla Territorial és acabar amb la uralita en el camp. Però allò que m'ha semblat més tendre és quan diu en portada "... y decora con plantas las puertas". ¡Decoro con plantas las puertas!...Seré cabró...!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS