Administrar


Estadisticas de visitas

MATAS ES EL CULPABLE

grosske | 09 Febrer, 2007 06:59

Fortíssima la informació que El Pais publica avui en portada: la conselleria de Medi Ambiant (Jaume Font) retengué gairebé un any una denúncia relativa a una de les majors irregularitats urbanístiques d'Andratx.

Significativament, la Conselleria només tramità el paper - 10 mesos després de la seva recepció i sense haver fet cap tipus d'informa complementari -  quan n'Hidalgo ja havia estat detingut. Això prova de manera  evident que el paper no estava extraviat ni oblidat; estava, com diu El Pais, retingut.

Perquè va retenir la denúncia Jaume Font? Significa això que hem de cercar una connexió especial Hidalgo/Jaume Font?. Crec, sincerament, que no. Com tampoc no crec que hagim de cercar una connexió especial entre n'Hidalgo i el grup de consellers populars (dirigit per Fernando Rubio) que votà en contra de la paralització d'aquestes obres il.legals al Consell de Mallorca.

No ens trobam davant un problema d'Hidalgos, de Fonts, de Rubios o de Olmos, ens trobam davant un partit absolutament cohesionat i fèrreament dirigit pel tàndem Matas/Rodríguez que coneix perfectament el que passa al seu sí i que protegeix els seus corruptes perquè de la corrupció extreu rendiments polítics, electorals i, probablement, econòmics

Per al PP (com a projecte polític en abstracte) i per als seus electors, el meu absolut respecte, per a l'organització mafiosa incrustada en la direcció del PP balear i per al seu cap, Jaume Matas, el més radical dels menyspreus

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS