Administrar


Estadisticas de visitas

... I LA MARE DE DEU NOM JOANA

grosske | 08 Febrer, 2007 01:11

Aquesta expressió popular, traslladada a la política, és l'equivalent a la coneguda teoria consagrada per Goebbels, ministre de propaganda nazi: perquè una mentida sembli veritat només hi ha que repetir-la moltes vegades i amb molta convicció

Fa dos dies, en Jaume Matas afirmava en seu parlamentària que la única imputada per corrupció a les Balears era Margarita Nájera (sic)!!!*/?@. Però no va ser un lapsus del moment. Avui un Diari Balears estorat ens explica que, ahir, na Rosa Estaràs va ratificar les paraules del President

Així que ja ho sabeu: tot això que veis als telediaris sobre Andratx són deliris produits per la mala digestió, que hi hagi dos batles del PP a Eivissa no imputats sinó processats (és a dir, pendents de fixació de data del judici per seure's a la banqueta dels acusats) no són més que calumnies de la progressía; quant als onze batles del PP imputats pel cas cavallistes no conten perquè, com explica la Sra. Estaras, el cas cavallistes - expedir certificacions falses per afavorir els interessos particulars del batle de Ses Salines - no és corrupció. Ahí queda éso! 

Del Mundo d'avui ja no vos parlaré perquè després algúns comentaristes em renyen per fer-li massa cas, però la cosa va en la mateixa línia: com es duu endavant una campanya de difamació sobre dades falses?. Fàcil: només es necessiten més dies, més repeticions del mateix i posar les lletres més grosses

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS