Administrar


Estadisticas de visitas

NO ES ESTRANY QUE VAGIN NIRVIOSOS

grosske | 06 Febrer, 2007 20:29

Avui tota la premsa ha considerat  la trama de corrupció del PP la notícia principal. El Grup Serra amb el cas Andratx i el DM amb una exclussiva sobre les "mordidas" de l'ex-batle de Santa Margalida a un concessionari de les platges. Demà la notícia serà, sens dubta, la detenció del germà de n'Hidalgo, ex-batle d'Andratx. Només El Mundo considera avui primera notícia les "traicions" de na Munar al PP.

Al cas Andratx li disputa protagonisme la inesperada suspensió per part de la batllessa del Ple de Felanitx que havia de debatre una proposta d'EU-EV per a la creació d'una comissió d'investigació pel "cas licències".

Avui matí, a la ràdio, el primer que he sentit ha estat el regidor del PSOE de Felanitx, Antoni Nadal, dient que la batllessa li havia dit "voy a por ti" y que ha rebut amenaces contra ell i la seva família al seu domicili que ha hagut de posar en coneixement de la Guàrdia Civil.

De la lectura de premsa el que més m'ha impresionat és la una foto al DM on sortien una manifestants a Felanitx amb una pancarta de "No més corrupció" i, davant, unes persones fent fotos. El peu de foto era "Simpatizantes del PP fotografian a los participantes en la concentración".... Joeeeeer!!!!. El missatge és ben clar: "Nos hemos quedado con tu cara, vamos a  por tí"

Quan surt el primer avió cap a Corleone? Necessit una mica de tranquil.litat

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS