Administrar


Estadisticas de visitas

QUE VIENE EL LOBO!!

grosske | 05 Febrer, 2007 09:33

Ho comenten avui en portada Diari de Balears i Diario de Mallorca. Respectivament, aquests diaris informen que fonts del PP  reconeixen la possibilitat de perdre Eivissa i Formentera i que la seva majoria a Balears està "en el filo de la navaja".

Pel que a continuació vos diré, no és d'estranyar que siguin fonts del propi PP que reconeguin i donin publicitat a aquesta anàlisi.

El PP ha acusat el cop de la corrupció, ha retrocedit en les seves expectatives electorals i està preparant una nova estratègia d'acord amb la nova situació. El "Som els millors!" que tenien preparat com a estratègia exclussiva de campanya (acompanyat de moltes fotos d'obra pública) haurà de cedir terreny al "Que viene el lobo!": una estratègia menor pensada per a tornar a mobilitzar el seu electorat decebut pels darrers esdeveniments.

El PP confia en mobilitzar el vot de la por, de la por a la "pandilla" d'impresentables - i corruptes, no ho oblidem - que no tenen  ni idea de gestionar i que aspiren a substituir-los en l'exercici del govern. Serà responsabilitat de l'esquerra no caure en la trampa de la  "guerra bruta" (ni acovardant-se  ni caiguent en el "i tu més) i presentar una alternativa serena i atractiva a l'electorat

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS