Administrar


Estadisticas de visitas

EL MUNDO: 10È DIA DE BOMBARDEIG

grosske | 04 Febrer, 2007 12:09

Molt preocupat ha d'anar el tàndem Mundo/PP sobre els propers resultats electorals a Palma quan el diari duu invertits 10 dies seguits en intentar destruir-me políticament.

Per mí, com si en vol invertir 60: cada escopinada llençada cap adalt pel Mundo i que no ha arriba al seu destí cau , per una llei física inexorable, sobre la cara del seu autor

Després de la bufonada d'ahir  sobre l'agència immobiliària, on m'acusa d'una cosa que tècnicament només pot fer el venedor d'una casa (que és, el que contracta les agènces) i mai el comprador, el titular d'avui és bastant graciós: El Bloc quiere denunciar al PP en la Junta Electoral por las irregularidades en el chalé de Grosske ... Inda, xato, si vol denunciar al PP no sèrà per les meves irregularitats serà per la campanya de difamació del PP, dic jo... Però , vaja, com solen dir algúns : No dejes que la verdad te arruine un buen titular.

La notícia va encapçalada per una referència a la "mansión de Grosske" i a l'inexistent chalé de 680 m2 i diu que el vaig comprar per 362.000 euros. El preu és prou exacte (varen ser 360.000).-- Un xalet de 680 m2 per 360.000 euros????... El Mundo, una vegada més, pren la gent per beneita. Qualsevol que hagi posat els ulls en els anuncis econòmics de compra/venda de cades sap que és impossible trobar una casa de camp (o un chalé) de 680 m2 per aquesta quantitat.

Per curiositat, m'en he anat a tucasa.com: casas/chalets de més de 600 m2 al centre de Mallorca. Mostra: 44 vivendes, preu mig del metre quadrat: 914 euros. Total: una casa com la que diu El Mundo que jo tenc val com a promig 621.520 euros, no 360.000

En definitiva, El Mundo només té dues solucions: rectificar o dir que he pagat en negre uns 300.000 euros més. La primera cosa no la farà perquè "antes muerta que diciendo la verdad" i l'altre tampoc perquè sap que va directament al jutjat 

Esper impacient l'11è dia de bombardeig

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS